Dubla lansare la OPUS DESIGN

BUCURESTI - 14 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Lansarea consecutiva a doua site-uri din portofoliul OPUS DESIGN.

RENT N’GO
http://www.rentngo.ro

Un proiect care a durat o luna de dezvoltare, un proiect drag noua, un proiect in care am investit munca, daruire si tehnologie. Nu ma fi reusit fara o echipa entuziasta, o echipa inchegata care are o experienta de aproximativ 3 ani. Bineinteles nu trebuie sa neglijam ajutorul primit sau mai bine spus buna colaborare dintre personalul OPUS si cei ce detin afacerea RENT N’GO. Multumim dl. Mihnea Pospai care a facut totul ca acest proiect sa vada lumina zilei.
Va rugam sa vizitati acest website si de ce nu sa ne trimite-ti pe adresa noastra de email feedbackul dvs. (office@opusdesign.ro)
Va multumim.


ARTDIGITAL.RO
http://www.artdigital.ro

Descriere proiect

Ideea a pornit ca un proiect initiat anul acesta de catre echipa entuziasta din managementul BLINKEYE compania care se ocupa cu administrarea unor proiecte online si care conlucreaza indeaproape cu OPUS DESIGN companie ce ofera servicii full de web design, creatie, grafica si productie in advertising. Dupa jumatatea acestui an, BLINKEYE a inceput lucrarile la acest proiect reusind ca numai in cateva luni sa puna pe picioare un business pe piata locala de comert online.

Nume
Accesul la decoratiunile interioare trebuie sa fie un proces pe care clientii sa-l considere facil, interesant si interactiv. Nu este obligatoriu sa te plimbi ore in sir prin magazinele de specialitate. Asa cum shopingul on line a devenit o cale moderna de a-ti cumpara ceea ce-ti doresti si arta moderna capata noi valente intr-o era digitala. De unde si numele ce combina cele doua elemente Arta si noua tehnica digitala. Ideea ArtDigital este accea de a oferi clientilor sai, iubitori de frumos cele mai bune lucrari de arta create de exceptionali artisti, graficieni si fotografi ai epocii digitale.

Echipa
BLINKEYE a inceput cu o echipa actuala din compania OPUS DESIGN.
Echipa de management este condusa de catre Bogdan Voiculescu si Bogdan Alexandrescu, in calitate de presedinte respectiv director general al companiei BLINKEYE, ambii fiind implicati in decizii privind investitiile financiare in unitatile strategice ale companiei.
Va rugam sa vizitati si de ce nu sa achizitionati din magazinul Artdigital.ro
Multumim.


Echipa OPUS DESIGN

Despre SC OPUS DESIGN SRL

Opus Design este o agentie de design web, grafica, print&packaging si branding care colaboreaza cu clienti importanti ca Alexandrion Group Romania, IREN COMPUTERS, Global Media, Castel Films, Monitorul Oficial si multi altii.
Echipa OPUS DESIGN.
office@opusdesign.ro
+40 722 337 431
+40 723 595 723
office@opusdesign.ro