Organik.ro un altfel de magazin de cosmetice naturale.

BUCURESTI - 26 iulie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In decurs de un an de la lansare, pravalia de cosmetice naturale si bio –organice www.organik.ro a creat atat o noua tendinta in ingrijirea naturala dar si-a si adjudecat un loc important printre magazinele de profil din Romania.

Organik.ro un altfel de magazin de cosmetice naturale.

Produse cosmetice de varf, branduri cu renume in lumea cosmeticii bio mondiale si-au gasit un loc pe raftul magazinului organik.ro iar raportul calitate- pret oferit a fost unanim declarat ca fiind foarte bun de catre clientele noastre.

Popularizarea in premiera a produselor naturale cu o paleta larga de intrebuintari precum uleiul de argan, ale caror proprietati demonstrate ca exceptionale au fost de sustinute de specialisti dermatologi, cosmeticieni si alte diverse personalitati, ne recomanda pentru modul responsabil si consecvent in care dorim sa ne dezvoltam..

Constientizarea gradului ridicat de pericol ..in utilizarea produselor cosmetice sintetice conventionale a fost perceputa la nivel foarte ridicat de catre clientele noastre. Rezultatele primului studiu www.organik.ro asupra perceptiei consumatoarelor de cosmetice bio-organice au fost publicate in sectiunea stiri a magazinului organik.ro

Pe baza rezultatelor obtinute in vanzari dar si ca urmare a feedback-ului clientelor magazinului organik, echipa noastra a lucrat cu entuziasm la un program de afiliere unic in zona online din Romania care ofera clientelor organik un castig substantial pe baza recomandarilor facute in cercul de prietene. Deasemenea programul de Afiliere ofera posibilitatea fiecarui client sa isi adiminstreze si monitorizeze eficient informatiile referitoare la afiliati (Bonusuri si Sursa).

Dorim ca prin acest mijloc sa sporim constientizarea beneficiilor ingrijirii naturale si alternativa unei frumuseti bio-organice de durata si astfel sa ne permitem garantarea celui mai bun pret pentru produsele cosmetice bio de calitate intre magazilele online de specialitate.

Credem in aceasta directie si ne dorim ca toate femeile care se ingrijesc de sanatatatea si recunosc binefacerile naturii, sa ni se alature si sa priveasca inspre viitorul bio al lor si al copiilor.

Detaliile programului de afiliere si loialitate in paginile site-ului Organik.ro

Organik.ro
Sanatatea frumusetii tale
www.organik.ro

Despre SC Organic Terra SRL

Organik.ro magazin de cosmetice naturale si produse de ingrijire personala bio organice
SC Organic Terra SRL
Telefon : 0767242423
E-mail : echipa[at]organik.ro
echipa@organik.ro