Paradigma Production a realizat productia concertului SHAKIRA la Timisoara

BUCURESTI - 21 iulie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa ce a realizat productia locala la concertul DEPECHE MODE, (eveniment organizat de E-MAGIC ENTERTAINMENT) -considerat de presa din Romania evenimentul anului-, urmat de TARKAN (eveniment organizat de S.L.S. Events Agency la Sala Polivalenta), echipa condusa de Cristi Singer, director general la Paradigma Group, a realizat si productia tehnica a concertului SHAKIRA din 17 iulie de la Timisoara, (organizator fiind E-MAGIC ENTERTAINMENT).

Pararadigma Group a asigurat productia tehnica integrala a concertului Shakira.

Paradigma Group a pus la dispozitie scena de 20 x 15 m si structirile aditionale, sistemul de sonorizare MARTIN AUDIO / SYNCO LINE ARRAY (2 X 65000 W), precum si 60 de moving heads HIGH END si VARI*LITE pentru iluminatul scenic.
Productia a mai cuprins 3 LED screen BARCO SLite 10 de 24 mp asigurate de Rent’A’Screen si sistemul de acoperire a gazonului PORTA-FLOOR (8500 mp) asigurat de partenerul olandez EUROTEC.

« Pentru noi este o mare onoare si provocare in acelasi timp faptul ca am realizat productia la concertul Shakira, la foarte putin timp dupa ce am contribuit la succesul Depeche Mode in Romania.
Paradigma Production, divizie a companiei romano-olandeze Paradigma Group, este in masura sa asigure infrastructura tehnica si managementul productiei (concept, design, organizare, coordonare si implementare), pentru orice fel de eveniment (live shows, corporate events, conferinte, concerte, teatre , expozitii, moda, etc) sau locatie (de la club, la stadion).
Realizarile noastre constituie certitudinea increderii pe care partenerii ne-o acorda in pregatirea si asigurarea conditiilor tehnice pentru evenimentele de top din Romania»
(Cristi Singer, director general la Paradigma Group).

Nici un proiect nu este “prea mare” sau “prea mic” pentru Paradigma Production. Fiecare proiect beneficiaza de aceiasi atentie si determinare pentru a fi in masura sa furnizam partenerilor nostri un serviciu care sa le satisfaca interesele sau chiar sa le depaseasca asteptarile.

Obiectivul final pentrul Paradigma Production este performanta si excelenta intr-un domeniu al carui trend ascendent il apropie din ce in ce mai mult de industria de entertainment internationala.

In scurt timp, Paradigma Group va lansa site-ul sau oficial care va contine noutati despre activitatile companiei, urmatoarele evenimente dar si informatii tehnice privind noile echipamente comercializate (audio, lighting, staging sau video).

Despre SC PARADIGMA GROUP SRL

Paradigma Group
Str Romulus Nr 47
tel 021 323 60 02