Creare, gazduire si promovare web site cu plata pe baza de abonament lunar timp de 6-12 luni .

Turda - 24 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Doriti ca web site-ul dvs. sa devina un obiectiv turistic virtual? Urcati la bordul Pro Tempus si petreceti cu noi 30 de zile in croaziera internautilor. Biletul pentru sejur poate beneficia de plata in 6-12 rate. Iar la intoarcere veti privi dovada existentei afacerii dvs. pamantene in spatiul virtual.

NOU ! Pentru a veni in sprijinul IMM-urilor si a start-up-urilor oferim servicii de creare web site cu plata pe baza de abonament lunar timp de 6-12 luni

Caracteristici ale ofertei de plata in rate:
- avans 100 euro la semnarea contractului
- 5 sau 11 rate lunare egale obtinute prin esalonarea contravalorii realizarii web site-ului de care aveti nevoie conform ofertei realizate ( minus avans)
- gazduire GRATUITA pe serverele proprii timp de 12 luni ce include un spatiu de 150 MB, trafic de 8 GB/luna si 10 conturi e-mail
- mentenanta pe perioada contractului
- consola / interfata de administrare proprie pentru client - inclusa
- campanie de promovare online medie - inscriere in 300 portaluri si directoare romanesti si straine

Module noi web pot face site-ul mai dinamic si interactiv:
- Oferiti clientilor dvs. bara de lucru/Toolbar PERSONALIZATA cu sigla firmei si butoane de navigare rapida catre pagini din web site-ul dvs. pentru cel mai utilizat browser Internet Explorer, indiferent de versiune.
- O noua modalitate de comunicare instant si online cu toti cei interesati de oferta dvs sau de asistenta companiei dvs - LIVE CHAT - un panou prietenos inserat in site-ul dvs web, similar ferestrei de Yahoo Messenger dar pentru care nu este nevoie de inregistrare a unui cont sau de download pentru un ID sau parola.
- magazin virtual cu plata online prin Paypal sau solutii e-payment autohtone

Despre SC Pro Tempus SRL

Pro Tempus SRL este o companie tanara care opereaza in mediul online oferind diferite produse si servicii: solutii web, web site-uri la cheie, consultanta online in afaceri si de curand ofera produse educationale prin intermediul propriului magazin virtual.

Bogdan Rusu
tel/fax: 0364-113962
mobil: 0730-013731

office@protempus.ro