Bazaar Estival

Locul desfasurarii: Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa)

Organizator: Professional Advertising & Events

Bazaar Estival

Professional Advertising  & Events  în colaborare cu Oradea Plaza vă invită să participați la  Bazaar Estival  , Târg de produse Tradiționale, Bio, Eco și Naturale / Târg de Îmbrăcăminte, Încălțăminte și Accesorii / Târg Handmade / Mini Parc de Distracții pentru copii, eveniment ce se va desfășura în perioada 10 – 20 Iulie 2014,  la Oradea Plaza (stația de tramvai de la Billa), Piața Cetății, Nr.1, pe platoul exterior.

Bazaar Estival – un târg pentru toată familia (produse de îngrijire, produse alimentare și tradiționale, încalțăminte și îmbrăcăminte, handmade, pentru sezonul vară 2014) .

Produsele bio, eco și naturale pentru îngrijirea corpului în sezonul estival nu lipsesc de la acest eveniment, vizând în special conștientizarea  vizitatorilor  în folosirea de  materiale, produse bio și naturale: cosmetice, produse de sănătate, alimentare și nu numai.

Pentru gurmanzi, în cadrul standurilor prezente la eveniment se poate degusta și cumpăra diferite produse: preparate calde și produse de brutărie, dulciuri de casă, dulciuri și delicatese din Ungaria, uleiuri naturale, miere și produse apicole, kurtos kalacs, clătite uriașe, plăcinte, langoși, gogoși, vată de zahăr, înghețată, porumb fiert, etc.

Dacă tot a venit vara și ne schimbăm garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii de anotimp mai cald, firmele prezente la eveniment oferă prețuri speciale la o gamă largă de produse: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din piele naturală, haine din blană, bijuterii și accesorii handmade.

Dacă sunteți interesați să participați ca expozanți la acest eveniment și doriți mai multe informații, vă asteptăm să ne contactați menționând în mesajul transmis și site-ul / blogul unde aveți postate produsele voastre pentru a ne asigura ca produsele se încadrează în specificul târgului (și puteți beneficia de reducerea pentru artiștii handmade).

Nu uitați ca aceasta reducere se aplică doar artiștilor/expozanților cu produse lucrate manual!!!

Atenție: întrucât prioritate la înscriere au firmele care expun sau își fac publicitate în cadrul evenimentului, vă recomandăm să vă grăbiți în cazul în care doriți să participați.

Copii nu au fost uitați, în cadrul evenimentului Bazaar Estival,  fiind amenajat și un mini parc de distractii, ateliere de creație origami dar și pictură pe față pentru copii.

Program de vizitare:

10 – 20  Iulie  2014,  J – S: 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00

Intrarea este gratuită!

Promovare și beneficii:

– campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;– traficul zilnic din cadrul Complexului Oradea Plaza;– pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea, afișe stradale;– invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;– promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;– promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, MyCityMall, regielive.ro, lumelume.ro, evenimenteoradea, oradeahub, etc;

Pentru detalii și înscrieri:

Loredana Curiac Organizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 10 July 2014

Participare: Intrare libera