Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a IV – a

Locul desfasurarii: Galeria Real 1

Organizator: Professional Advertising & Events

Expo Construct – Ambient și Imobiliare, ediția a IV – a

EXPO CONSTRUCT – AMBIENT și IMOBILIARE , ediția a VI- a.

Professional Advertising & Events , în colaborare cu Galeria Comercială Real 1 din Oradea, vă invită să participați la a VI- a ediție a Expo Construct – Ambient și Imobiliare, eveniment ce se va desfășura în perioada  11  – 14  Aprilie 2013 la Galeria  Real 1 din Oradea.

Dorim să adunăm la un loc o ofertă completă din domeniile construct – ambient – design – casă și grădină, unui public din ce în ce mai pretențios. Avem convingerea că în cadrul acestui eveniment firma dumneavoastră ar avea parte de o prezentare excelentă a produselor și serviciilor, deoarece factorul determinant în luarea deciziei de cumpărare este dialogul și încrederea în partenerii de afaceri.              Vor participa firme din Bihor și nu numai, care pun la dispoziția vizitatorilor, oferte promoționale din următoarele domenii:

Târg de prezentare/expunere/vânzare:

MATERIALE  DE  CONSTRUCȚII

- materiale de construcții;- prefabricate;- ceramică, marmură;- materiale plastice;- profile pentru construcții;- materiale hidro, termo, fonoizolante;- lacuri, vopsele;- protecții anticorozive;- șarpante, izolații.

INSTALAȚII- instalații de apă, gaze;- instalații și echipamente de încălzire și climatizare;- țevi, conducte, armături;- articole sanitare;- instalații electrice;- automatizări;- corpuri de iluminat.

AMENAJĂRI  INTERIOARE- mobilier pentru uz casnic;- mobilier comercial;- tâmplărie de aluminiu, PVC, lemn;- feronerie, accesorii;- finisaje interioare şi exterioare;- pardoseli;- covoare, perdele, draperii.

CURTE  şi  GRĂDINĂ- plante ornamentale;- mobilier pentru curte și grădină;- materiale și unelte pentru grădinărit;- plante pentru interior și exterior.

IMOBILIARE

- dezvoltatori imobiliari;- consultanți imobiliari;- agenții imobiliare;- bănci;- consultanți financiari.

ECOLOGIC  și  CURAT

- gamă variată de echipamente și tehnologii de producere a energiei regenerabile;

- soluții viabile de construire a unei locuințe ecologice, la cele mai mici costuri dar cu impact mare asupra mediului înconjurător;- materiale de construcții ecologice;- firme de curățenie;- spălătorii și – curățătorii chimice și ecologice;- produse de curățare și igienizare.

Program de vizitare:      11  –  14  Aprilie   2013,  J  -  S : 09.00 – 20.00,  D : 09.00 – 18.00      Intrarea este gratuită!              Promovare și beneficii: - logistică (mese, scaune, coș de gunoi,  etc) oferite de organizator;- campanie de promovare radio pentru asigurarea vizitatorilor;- traficul zilnic din cadrul Galeriei  Real – peste 45.000 de vizitatori ;- afișe târg la intrarea în galerie, dar și afișe stradale;- pliante împărțite în zonele aglomerate din Oradea;- invitații pe e-mail la toată baza de date a firmei ;- promovarea prin presa scrisă, prin partenerii media și mass media locală;- promovarea pe internet :  www.publicitate-evenimente.ro, pe site-urile de socializare   ( facebook, twitter, etc) și de promovare evenimente – vinsieu.ro, baboom.ro, evenim.ro, youtube, etc;- foto și video HD oferite de organizator pe perioada târgului; - electricitate și internet wirelles gratuit pe perioada târgului.              Pentru detalii și înscrieri:   Loredana CuriacOrganizator Târguri și ExpozițiiSC Professional Advertising & Events SRLContact:Telefon : 0754. 474 791Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro