Târg Handmade – Cadouri de Paște

Locul desfasurarii: Oradea Plaza – La Etaj

Organizator: Professional Advertising & Events

Târg Handmade – Cadouri de Paște

     De Paște artiștii handmade și  plastici vin cu surpize !! Fanii handmade sunt invitați pe 10 – 11 Aprilie 2015 la Oradea Plaza – La Etaj ( Piața Cetății, Nr. 1), la Târgul Handmade – Cadouri de Paște. 

     Professional Advertising & Events și Oradea Plaza oferă orădenilor un târg specific de Paște. Pe 10 și 11 Aprilie 2015, între orele 9.00 și 20.00, cei care  doresc să cumpere cadouri pentru cei dragi sau pur și simplu să își completeze propria lor colecție de obiecte handmade sunt așteptaţi la Oradea Plaza, Piața Cetății, Nr. 1, acolo unde se desfăşoară Târgul Handmade, organizat cu ocazia Paștelui, în interior – la etaj, locul unde  îşi dau întâlnire artiști pricepuți în a realiza articole handmade, spre încântarea pasionaților de articole lucrate manual.

      Târgul Handmade – Cadouri de Paște  îi  întâmpină pe clienţi cu cele mai interesante : bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, tablouri, papioane şi multe alte piese irezistibile, realizate prin tehnici inedite. Pentru doamnele care iubesc accesoriile deosebite, expozanții propun o multitudine de coliere, cercei, brățări, inele și broșe din pietre prețioase și semiprețioase, care te încântă cu frumusețea lor.         Pe lângă articolele handmade specifice sărbătorii, orădenii vor găsi la târg și alte  produse handmade care nu au fost enumerate în prezentare, de genul : produse cosmetice și de îngrijire, plante ornamentale și uleiuri esențiale, esențe, buchețele parfumate, etc.         Târgul Handmade – Cadouri de Paște reprezintă un prilej pentru ca artiștii handmade să își pună în valoare imaginația și priceperea, iar clienții vor putea alege obiecte deosebite, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar, și cadouri dintre cele mai inedite și nonconformiste.       Pentru înscrieri expozanți: Data desfășurare târg: 10 – 11 Aprilie 2015 Locația : Oradea Plaza, Piața Cetății Nr.1 – la etaj! Program – între orele 9.00 și 20.00. Locurile limitate (30 locuri), la cerere se pot suplimenta – nu se asigură mobilier de expunere! Se poate asigura la cerere contra cost! Taxa de participare (2 zile)  : 30 lei – masa de 1 ml, 40 lei – masa de 1,5 ml, 50 lei – masa de 2 ml, 60 lei – masa de 2,5 ml, pentru alte oferte se discută telefonic! Contravaloarea taxei  se achită anticipat ! Condiții de participare – produse lucrate manual!Detalii plată – cei interesați de participare sunt rugați să trimită datele la adresa: handmadebilla@yahoo.com– (numele complet, adresa , nr.telefon și CNP – pentru persoane fizice, sau datele societății comerciale)– cei selectați vor primi un răspuns la email sau vor fi contactați telefonic.         Pentru detalii și înscrieri:SC Professional Advertising & Events SRLOrganizator Târguri și ExpozițiiTelefon : 0730 720 836Email: office@publicitate-evenimente.roWebsite: www.publicitate-evenimente.ro

Confirmare pana la data: 10 April 2015

Participare: Intrare libera