S-a lansat primul site de Ghirlande Luminoase 100% Made in Romania

Buzau - 26 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

SC Recolight Decor SRL a lansat primul site specializat de Ghirlande Luminoase Exterior, ce atrage atentia utilizatorului pe produse 100% realizate si asamblate in Romania: www.ghirlandegradina.ro.

Ghirlande luminoase,ghirlanda luminoasa exterior led bec,ghirlande gradina,Pret Direct Fabrica,decoratiuni nunta,instalatie becuri exterior

Ghirlande luminoase,ghirlanda luminoasa exterior led bec,ghirlande gradina,Pret Direct Fabrica,decoratiuni nunta,instalatie becuri exterior

Compania vine in atentia publicului larg cu ghirlande luminoase speciale si cele mai mici preturi din tara, promitand o acaparare rapida a pietei.

Recolight Decor devine astfel singura companie din Romania ce realizeaza tipuri variate de ghirlande luminoase de exterior  -  pe comanda, cu orice dimensiune si densitate de globuri per metru liniar. Mai mult, pentru a imbina utilul cu placutul, compania a venit in atentia cumparatorilor cu ghirlande luminoase cu bec LED ce au un consum redus de electricitate, design extrem de atragator si protectie superioara pentru frig, intemperii, cadura excesiva. Astfel tehnicienii companiei, prin teste realizate pe parcursul a 2 ani, au integrat  globuri de policarbonat in functionalitatea produselor, sporind astfel durabilitatea acestora si protejand becurile led existente la interior.

 Ghirlandele luminoase sunt perfecte pentru decorarea teraselor, restaurantelor, piscinelor, hotelurilor, pensiunilor, dar si spatiilor private, oferind un plus de stralucire si definitivand designul modern. De asemenea, Ghirlandele luminoase constituie cea mai noua si inedita modalitate de a schimba rapid si simplu aspectul oricarui ambient. Deseori designerii aleg sa infrumuseteze gradinile, dormitoarele sau chiar casele de vacanta cu astfel de decoratiuni. 

Trendul designului exterior realizat cu ajutorul ghirlandelor luminoase, extrem de cunoscut si dezvoltat in America si Europa a acaparat foarte rapid si piata din Romania. Asadar, prin intermediul ghirlandelor luminoase se poate crea o atmosfera calda si primitoare, precum si un aer sofisticat si modern. Cu certitudine in anul 2018 putem afirma ca nici un decor de petrecere nu este definitivat fara prezenta ghirlandelor luminoase ce vor infrumuseta spatiul in doar cateva clipe.

Varietatea de lungimi si densitati a ghirlandelor face ca decorarea moderna a spatiilor destinate restaurantelor, hotelurilor sau a caselor private sa fie accesibila tuturor. 

Despre RECOLIGHT DECOR SRL

Firma S.C. RECOLIGHT DECOR S.R.L. este o companie romaneasca infiintata in luna mai a anului 2017, fiind specializata in comercializarea ghirlandelor luminoase pentru exterior. Compania s-a dezvoltat ca o ramura online a grupului de firme Recomplast & Romplast, prin lansarea pe piata online a ghirlandelor luminoase fabricate de catre Recomplast SRL.