WWW.CAUTCASANOUA.RO CEL MAI NOU PORTAL DE ANUNTURI IMOBILIARE

BUCURESTI - 1 septembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.CautCasaNoua.ro vine in intampinarea dumneavoastra in luna SEPTEMBRIE, oferindu-va posibilitatea de a va posta anuntul imobiliar GRATUIT!

WWW.CAUTCASANOUA.RO CEL MAI NOU PORTAL DE ANUNTURI IMOBILIARE

Sc REV Total SRL a lansat incepand cu luna august cel mai nou portal de anunturi imobiliare, unde oricine poate inchiria sau cumpara o proprietate, fara intermediar, direct de la proprietar, www.CautCasaNoua.ro .
Reteta site-ului este una care ii va garanta succesul, si anume crearea unui spatiu virtual in care oferta se intalneste cu cererea in mod direct evitand orice comisioane care de obicei sunt impuse de intermediari. Astfel ca la orice tranzactie sau inchiriere cei implicati pot economisi intre 3%-6% din pret.
Grafica site-ului desi atragatoare este in asa fel realizata incat utilizatorii sa nu se piarda in butoane, si linkuri, usurand navigarea. Fiecarei proprietati ii este atribuit un numar de ordine care odata introdus in rubrica de cautare te trimite direct la pagina care contine toate datele si informatiile cu privire la acesta. Doritorii au la dispozitie trei pachete, Bronze 99 Ron, Silver -139 Ron si Gold-199 Ron, fiecare dintre acestea avand la randul lor un mai multe servicii incluse, numarul lor fiind direct proportional cu pretul platit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-rev-total-srl/www-cautcasanoua-ro-cel-mai-nou-portal-de-anunturi-imobiliare