Expozitie - Vrajitorii din Oz, proiect artistic la Moldova Mall

Locul desfasurarii: Moldova Mall

Organizator: Moldova Mall

“Orice om obisnuit poate fi un vrajitor al lutului, culorilor, sunetelor si miscarii. Povestea „Vrajitorul din Oz“ este pentru noi un pretext de distractie si lucru artistic. Lasa-te purtat de poveste si vino

la etajul 2 al centrului comercial Moldova Mall sa ne vizitezi expozitia si sa castigi un obiect de ceramica lucrat de copii. Tombola cu premii va fi la deschidere, pe 30 mai, ora 12.00.” semneaza cei 40 de copii care au participat la realizarea acestui proiect.


40 de palarii, 5 castele, aproximativ 1000 de clopotei si multe alte obiecte din ceramica fac parte din proiectul artistic “Vrajitorii din Oz” initiat acum o luna de Ionela Mihuleac impreuna cu Tatiana Dobos.

Expozitia poate fi vizitata la etajul 2 al centrului comercial Moldova Mall in perioada 30 mai – 8 iunie 2009.

“Sambata, la deschidere, copiii vor fi costumati in diversele culori ale tarilor prin care calatoreste fetita din povestea “Vrajitorul din Oz” (verde, albastru, galben, rosu, violet) si vor purta palarii cu clopotei sunatori din ceramica, pictate de ei in aceleasi culori.” ne povesteste Ionela Mihuleac, coordonatorul acestui proiect.

Mai multe detalii: Ionela Mihuleac - 0746066109

Semen Simona
Asistent Marketing

Despre SC RIVIUM GALERIA MALL

Moldova Mall s-a alăturat echipei fiind primul showroom de expunere al unei maşini construite de o echipă de studenţi din Iaşi. Maşina va fi expusă la parterul Moldova Mall până pe 15 iulie cu speranţa că după aceasta dată va putea fi admirată, pe străzile Iaşului.

Participare: Intrare libera