Show SAK NOEL si Concert AIMI la Timisoara

Locul desfasurarii: Outdoor Heaven

Organizator: Club Management

Show SAK NOEL si Concert AIMI  la Timisoara

Clubul Heaven sarbatoreste venirea verii si redeschidera locatiei in aer liber cu un show incendiar.  Sak Noel, DJ-ul ce a spart topurile cu piesa “la gente esta muy loca... what the f..k”, vine sambata seara sa petreaca alaturi de timisoreni. S-a auzit pana in Spania ca la noi, cluburile sunt pline cu “Loca People” (in traducere “Oameni Nebuni”). Hai sa dam drumul la distractie!In deschidere frumoasa Aimi sustine un concert din care fac parte pisele “Power of goodbye” si “I love Istanbul”, iar daca te gandesti sa-i stai in cale iti v-a spune scurt pe ritm de house:  “Out of my way” ! Sak Noel va mixa pe versurile obraznice ..”what the f..k” pentru toti petrecaretii! Nu trebuie sa lipsesti, sambata 4 iunie ora 00.00  in club Heaven Studio (http://www.heaven-studio.ro/) Pregateste-ti pantofii de dans, distractia te asteapta!pentru detalii, poze si evenimente viitoare: http://www.facebook.com/aimimusichttp://www.clubmanagement.ro/

Confirmare pana la data: 3 iunie 2011

Participare: Taxa de participare