the Syndicate zboara cu www.bileteavion.ro

BUCURESTI - 20 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

the Syndicate a pregatit o campanie promotionala strategica in perioada 15 octombrie 2009 – 15 decembrie 2009, pentru www.bileteavion.ro.

the Syndicate zboara cu www.bileteavion.ro

www.bileteavion.ro este primul site de vanzari de bilete de avion online, de 9 ani pe piata, cu cel mai mare trafic de vizitatori pe luna, care ofera clientilor sai cea mai potrivita optiune de calatorie cu avionul si servicii complementare calatoriei.
Decizia de a lucra cu o agentie a venit din nevoia noastra de a avea niste parteneri profesionisti, pentru a genera si implementa solutii si noutati de care vizitatorii nostri au nevoie. Majoritatea clientilor nostri, aproape 80%, sunt clienti fideli, care au revenit, fiind multumiti de calitatea serviciilor noastre si preturile bune, declara Andreea Coconu, director general www.bileteavion.ro.
Reprezentantii the Syndicate declara: “a fost un proiect foarte interesant, problema fiind atipica: numarul 1 ca trafic pe site din sectorul ‘bilete avion’. Fiind si prima optiune in cautarea google, problema era ca lumea vroia sa vada mai multe oferte. Sarcina noastra: sa-i determinam pe ‘vizitatori’ sa ramana pe site-ul www. bileteavion.ro, astfel am dezvoltat o campanie de conversie a vizitatorilor in clienti”.

Despre SC S INDICATE SRL

the Syndicate este un grup integrat de comunicare. Printre clientii the Syndicate se mai numara: Banca Romaneasca, Wienerberger, Garrone, Unilever Food Solutions, Best Value, Almatim.
the Syndicate crede in Before-the-line TM si After-the-line TM.
www.thesyndicate.ro
Monica Tarnovean
monica.tarnovean@thesyndicate.ro
www.thesyndicate.ro
monica.tarnovean@thesyndicate.ro