O noua etapa din campania de responsabilitate sociala "Deliciosul te invata!"desfasurata de grupul Safir Vaslui

Vaslui - 20 iunie 2014

Comunicat tip General in Industrie, Social, Agricultura

Live site

Campania „Deliciosul te învaţă” şi-a desemnat câştigătorii

O noua etapa din campania de responsabilitate sociala

Prima etapă a campaniei de responsabilitate socială desfăşurată de Grupul de firme Safir tocmai s-a încheiat, desemnându-şi câştigătorii: Grădiniţa nr. 9, Grădiniţa nr. 5, Grădiniţa nr. 8 din Bârlad, Grădiniţa nr. 1 din Huşi, Grădiniţa nr. 16, Grădiniţa „Kitty”, Grădiniţa nr. 13, Grădiniţa nr. 9, Grădiniţa nr. 8, Grădiniţa nr. 3 din Iaşi, Grădiniţa nr.6, Grădiniţa nr.8, Grădiniţa nr. 5, Grădiniţa nr. 21 din Vaslui au propus reţetele-poveste cu cele mai multe voturi în cadrul concursului „Puişorii bucătari”.

Vă amintim că „Deliciosul te învaţă”  îşi propune să-i înveţe pe copiii de vârstă preşcolară toate secretele unei alimentaţii sănătoase şi ale unui stil de viaţă echilibrat. Pentru că cei mici devin din ce în ce mai pretenţioşi atunci când vine vorba de produse naturale şi din ce în ce mai selectivi cu fructele şi legumele din farfurie, Deliciosul de Vaslui, mascota mult îndrăgită de ei, îi va convinge într-o manieră amuzantă şi implicându-i în mod direct în activităţi instructive că a mânca legume şi fructe poate fi chiar distractiv.

Ediţia de anul acesta se bucură de sprijinul instituţiilor de învăţământ partenere care ne-au trimis numeroase solicitări şi s-au arătat încântate să găzduiască din nou vizita Deliciosului. Are ca finalitate  publicarea unei cărţi cu 23 de reţete-poveste intitulată “Bucate ca-n poveşti”, care se adresează deopotrivă părinţilor, copiilor şi cadrelor didactice. Cartea este colectivă, autorii fiind chiar copiii preşcolari şi cadrele didactice din grădiniţele din Iaşi, Vaslui, Huşi şi Bârlad, sub îndrumarea unui referent ştiinţific. Reţetele-poveste desemnate câştigătoare în cadrul concursului “Puişorii bucătari”, desfăşurat în perioada 12 mai-16 iunie, pe site-ul oficial de campanie www.deliciosul.ro vor fi incluse în carte.

În etapa a doua a campaniei, Deliciosul îi va vizita pe micuţii din grădiniţele câştigătoare şi îi va învăţa, prin ateliere de gătit, că a mânca sănătos este o artă care poate fi deprinsă cu uşurinţă.

Mai multe informaţii pe pagina oficială de facebook Deliciosul sau pe site-ul oficial www.deliciosul.ro.

Despre SC SAFIR SRL

Firma Safir, producator de carne de pasare, detine ferme proprii de crestere a puilor, o fabrica de nutreturi combinate, o fabrica de fainuri proteice si un abator propriu cu o capacitate de 4000 capete/ora. Firma isi desface produsele refrigerate si congelate sub brandul propriu - Deliciosul de Vaslui.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-safir-srl/o-noua-etapa-din-campania-de-responsabilitate-sociala-deliciosul-te-invata-desfasurata-de-grupul-safir-vaslui