Safir Vaslui - 21 de ani de experienţă

Vaslui - 17 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Internet, CSR

Anul acesta, SC SAFIR a împlinit 21 de ani de activitate, bifând totodată o nouă investiţie pe traseul său. Este vorba despre fabrica de nutreţuri combinate Nutriva, ce completează încă o verigă din lanţul integrat de producţie al grupului de firme şi care va începe să opereze în prima jumătate a anului 2013.

Realizările unei companii vorbesc în primul rând despre profesionalismul echipei, fapt pentru care SAFIR dedică acest moment aniversar personalului. Conducerea grupului s-a situat dintotdeauna aproape de angajaţii săi, adoptând un mediu de lucru plăcut şi o politică de încurajare a performanţei.  De data aceasta, compania a considerat că trebuie să mulţumească direct echipei. În acest scop, a fost demarată o acţiune ecologică ce aduce relaţia de parteneriat la un nou nivel.

 

Pe suprafaţa de teren din jurul investiţiei, pentru fiecare dintre cei 400 de salariaţi vor fi plantaţi câte 21 de copaci, în semn de apreciere a efortului susţinut în toţi aceşti ani. Şi până acum, politica firmei a vizat plantarea de copaci în zonele sale de investiţii. În prezent, la ferma de păsări de la Roşieşti au fost plantaţi 3000 de puieţi, urmând a se ajunge în maxim 1 an la 10.000. De asemenea,  la fabrica de făinuri proteice de la Costeşti au prins rădăcini 2000 de puieţi, în timp ce la ferma Micleşti au fost plantaţi 1600 de arbuşti. Acţiunea de împădurire din zona arondata investiţiei Nutriva este un eveniment de anvergură, ce a demarat anul acesta şi se va derula şi anul viitor.

 

Acţiunea dedicată angajaţilor e de asemenea un proiect de responsabilizare, prin intermediul căruia SAFIR alege să trateze aspectele legate de mediu ca parte integrantă a conduitei de business.

 

 

Despre compania Safir

Safir S.R.L. dispune de un modern abator de păsări, ferme proprii de creştere a puilor, o fabrică de făinuri proteice şi o distribuţie a produselor extinsă pe întreg teritoriul ţării. Produsele abatorului Safir se distribuie sub marca Deliciosul de Vaslui - produse din carne de pasăre, congelate sau refrigerate, ambalate la pungă sau la taviţă. Valorile de bază pe care se axează întreaga activitate a firmei sunt: Respect pentru client. Respect pentru calitate. Responsabilitate. Dezvoltare continuă. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.safir.ro

Despre SC SAFIR SRL

Firma Safir, producator de carne de pasare, detine ferme proprii de crestere a puilor si un abator propriu cu o capacitate de 4000 capete/ora.