Alexandru Ciucu a devenit partener al Casei Regale a Romaniei

BUCURESTI - 11 iunie 2009

Comunicat tip General in Social

Incepand din luna iunie a acestui an, Alexandru Ciucu devine partenerul Casei Regale a Romaniei. El va asigura tinuta de business si ceremonie a Altetei Sale Regale, Principele Radu al Romaniei.

Ca o recunoastere a calitatii serviciilor brandului Alexandru Ciucu, Principele Radu ii ofera acestuia titlul de Partener al Casei Regale. Alteta Sa va purta costumele create de Alexandru Ciucu.
Alegerea de a purta costumele marca Alexandru Ciucu a venit natural, Principele Radu fiind un admirator atat al stilului italian cat si al celui englezesc, ambele fiind stiluri in care designerul s-a specializat. Totodata, Alteta Sa a apreciat calitatea tesaturilor folosite si a atentiei deosebite pe care Alexandru Ciucu o acorda detaliilor.
“ Sunt bucuros sa descopar in Bucuresti firme, care prin calitatea serviciilor oferite concureaza companii similare din Europa. Alexandru Ciucu este un brand ce si-a castigat pozitia pe piata produselor de lux prin profesionalism, stil si eleganta“, a declarat Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei.
“Sunt onorat sa colaborez cu Casa Regala, regasind in reprezentantii acesteia stilul si eleganta asa cum ar trebui sa fie : prezente in fiecare gest, cuvant sau abordare vestimentara. Principele Radu al Romaniei este o personalitate ce emana echilibru, incredere si bun gust demne de titlul pe care il poarta. Daca nu ar fi print, ar fi sigur unul dintre putinii oameni pentru care apelativul de domn, consider ca ar fi insuficient”, a declarat Alexandru Ciucu.
Alexandru Ciucu a avut ocazia sa-l intalneasca pe Principele Radu cu prilejul Concertului Regal sustinut de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”, concert la care a fost invitat de Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana, Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu si Excelenta Sa domnul Alexander Nixon, alaturi de alte personalitati in luna aprilie a acestui an.

Despre SC SAMRIC SRL

Despre Alexandru Ciucu
Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.
Atelierul de croitorie pentru barbati “Alexandru Ciucu” este exclusivist prin design, calitatea materialelor, a lucraturii si a consilierii oferite clientului. Designerul ofera consiliere vestimentara fiecarui client in parte, tinand cont de dorintele si conformatia acestuia. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in segmentele Ceremonie si SmartBusiness.

Anca Nicoleta Catalin
nicole@alexandruciucu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-samric-srl/alexandru-ciucu-a-devenit-partener-al-casei-regale-a-romaniei