* ANUNT DE PRESA "Constructia institutiei "Lucratorul de Tineret"pentru integrarea tinerilor in societate", nr. POS DRU/4/1.4/S/5, ID Proiect 2222 finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselo

Locul desfasurarii: Nadia a Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (Bucureşti, strada Vasile Conta, nr.16)

Organizator: ANST

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Schultz Consulting şi Convenţia Naţională a Fundaţiilor pentru Tineret, implementează pe o perioadă de 29 luni proiectul „Construcţia instituţiei “Lucrătorul de tineret” pentru integrarea tinerilor în societate”, în cele 8 regiuni de dezvoltare din Romania.

Luni, 31 mai 2010, la ora 12.00, la sala Nadia a Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (Bucureşti, strada Vasile Conta, nr.16) va avea loc conferinţa de presă de lansare a proiectului „Construcţia instituţiei „Lucrătorul de tineret” pentru integrarea tinerilor în societate”. Proiectul, cofinanţat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European este implementat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret (A.N.S.T), în parteneriat cu Schultz Consulting şi Convenţia Naţională a Fundaţiilor pentru Tineret pe o perioadă de 29 luni, în 8 regiuni din Romania.
Proiectul „Construcţia instituţiei „Lucrătorul de tineret” pentru integrarea tinerilor în societate” are ca obiectiv creşterea competitivităţii sistemului de resurse umane din domeniul tineretului şi îşi propune să creeze în Romania un nou standard ocupaţional şi o nouă calificare, respectiv lucrătorul de tineret.
La conferinţa de presă vor participa vicepreşedintele A.N.S.T.- Lorincz Szell, managerul proiectului – Romeo Moşoiu precum şi reprezentanţii partenerilor noştri, Veronica Ştefan de la Convenţia Naţională a Fundaţiilor pentru Tineret şi Marius Donţu de la Schultz Consulting.
Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice
Persoană de contact:
Dina ŢARĂLUNGĂ
Expert Relaţii Publice
dina.taralunga@gmail.com
0745 281 727

Despre SCHULTZ CONSULTING SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.

Participare: Intrare libera