Comunicate Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting SRL

Compania Schultz Consulting SRL a emis 326 comunicate de presa

 • Va invitam la cel mai apreciat curs autorizat de Manager de proiect @ Schultz Consulting. Ultimele 2 zile de inscriere, ultimele 3 locuri disponibile.

  BUCURESTI - 5 noiembrie 2012

  Pornind de la experienţă îndelungată în coordonarea şi implementarea diferitelor tipuri de proiecte , atât în domeniul business cât şi în domeniul organizaţiilor neguvernamentale şi al administraţiei publice, echipa Schultz Consulting propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului Manager de Proiect .

  Abordarea pe care o propunem este una experienţială – creăm experienţe diferite în cadrul cursului, punem participanţii în situaţii similare celor din perioada elaborării sau implementării unui proiect, oferindu-le posibilitatea de a invăţa în mod direct şi de a-şi extrage învăţămintele proprii.     comunicatul de presa

 • Bucureasa - 2 noiembrie 2012

  Peste 100 antreprenori si manageri de companii din toata tara au participat ieri, cu incepere de la ora 9.00, la BEST Business Efficiency and Solutions’ Time, o conferinta marca Schultz Consulting, organizata in cadrul proiectului ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA, finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 30 octombrie 2012

  Ce trebuie să știi despre cursul de Manager de Proiect creat de Schultz Consulting este că acesta nu este doar un alt curs de manager de proiect.
  Este cursul cu aplicabilitatea cea mai mare de pe piață în momentul acesta.
  Asta pentru că sunt valorizate ideile și nevoile de dezvoltare ale participanților din sală. Realismul și pragmatismul instrumentelor fac ca nivelul de cristalizare și planificare a ideii de proiect a fiecărui participant să fie unul foarte mare la sfârșitul cursului.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 25 octombrie 2012

  Punctul forte al cursului de achiziţii publice organizat de Schultz Consulting este acela că, pe lângă abilităţile de a folosi proceduri şi instrumente în achiziţii publice, participanţii îşi vor dezvolta abilităţile de a redacta criterii pentru evaluarea ofertei tehnice.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 24 octombrie 2012

  De ce FORMATOR la Schultz?
  Știm că, dacă ai ajuns să citești acest mesaj știi că a fi Formator sau Trainer înseamnă o combinație armonioasă între un magician care să creeze momente de AHA pentru participanți , un dirijor care să potențeze și armonizeze experiențele participanților către obiectivele de învățare și încă ceva extrem de important, TU, esența TA pentru AUTENTICITATE.
  Da...! Procesul de Formare de Formatori de la Schultz Consulting, după mai bine de 10 ani de experiență și inovare permanentă, te face și pe tine FORMATOR.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 22 octombrie 2012

  Despre ce este acest curs?

  • Despre SURSE PERSONALE DE PUTERE
  • Despre comportamente de ACȚIUNE spre SUCCES
  • Despre a-i ghida pe ceilalți spre MAXIMIZAREA potențialului personal și profesional
  • Despre CLARIFICARE în concepte și acțiuni referitor la CE/CINE este LIDERUL și CE/CINE este MANAGERUL
  • Despre descoperire și integrare de comportamente personale specifice LIDERULUI și MANAGERULUI
  • Despre ATITUDINE și ACȚIUNE
  • Despre INFLUENȚARE și CONDUCERE
      comunicatul de presa