Curs Leadership Management 17-18 august 2016

BUCURESTI - 19 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, HR, Farmaceutic, Cursuri

Live site

Schultz Consulting ofera reduceri de pret la cursul de Leadership Management.organizat in perioada 17-18 August 2016 la sediul sau de la Centrul de Afaceri al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Etaj 1 Camera 7.. Doar pentru cursul din luna august pretul va fi de 600 lei/participant cu TVA inclus.

Leadership&Management

Leadership&Management

Participând la acest curs veţi fi capabili să gestionaţi echipe de lucru şi parteneriate, utilizând propriile surse de putere adaptate diferitelor tipuri de situaţii.

TEMATICA:

Diferența dintre leadership şi management

LEADERSHIP : Înţelegerea conceptului de leadership; Analiza diverselor strategii decizionale; Dezvoltarea abilităților de conducere.

Tipuri de leaderi

Profilul unui leader: portretul leader-ului: caracteristici, competenţe; tipurile de responsabilităţi ale leaderului; rolurile pe care le poate juca în cadrul organizaţiei.

Relaţiile leaderului: relaţia leader-organizaţie; leader-grup; leader-echipă; relaţia leadership - stiluri de conducere.

Procesul decizional: tipuri de decizii ale leaderului; implicarea organizaţiei în procesul decizional.

Surse de putere, Cum influentezi echipa? 

Leadership motivational si inspirational

 

INTRODUCERE ÎN MANAGEMENT

Stabilirea obiectivelor și alocarea resurselor

Managementul performantei, Stabilire indicatori de performanta cheie KPI

Instrumente de alocare a oamenilor potriviti pe sarcini, Gestiona relatiile de lucru

Folosirea Feed-back-ului constructiv

TRAINER

Marius Dontu

Acţionar majoritar şi Manager General al Schultz Consulting și Schultz Knowlwdge (Londra, UK), de profesie jurist, are experienţă în management de proiect, din 1991, pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Băncii Mondiale, Programul Naţiunile Unite pentru Dezvoltare, Programe guvernamentale.

A desfăşurat proiecte internaţionale cu parteneri din Germania, Finlanda, Danemarca, Franţa, Marea Britanie, Polonia.

A participat si coordonat programe de dezvoltare pentru leaderi in Romania.

In ultimii ani, a sustinut cursul de leadership pentru Scoala de Antrenori a Federatiei Romane de Fotbal pentru programele UEFA License PRO si UEFA Elite Youth A.

Marius Donţu a avut oportunitatea de a lucra, de-a lungul timpului, în echipe internaţionale, atât ca manager de proiect cât şi ca trainer format la școala americană.

Cursul se va desfasura in Bucuresti in perioada 17-18 August 2016 la sediul Schultz Consulting de la Centrul de Afaceri a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Etaj 1 Camera 7.

Pret: 500 lei + TVA = 600 lei

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.