Curs Leadership Management 8-9 Iulie 2016

BUCURESTI - 14 iunie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Juridic, Cursuri

Live site

Leadership & Management este cel mai apreciat curs Schultz Consulting în companii.

Cursul pune accentul pe competenţele comportamentale pe care un Leader trebuie să şi le dezvolte, astfel încât să aibă succes.
Participând la acest curs veţi fi capabili să gestionaţi echipe de lucru şi parteneriate, fără a recurge în primul rând la proceduri, ci utilizând propriile surse de putere adaptate diferitelor tipuri de situaţii.

Curs Leadership Management 8-9 Iulie 2016

Cursul se va desfasura in Bucuresti in perioada 8-9 Iulie 2016 la sediul Schultz Consulting de la Centrul de Afaceri a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr 2, Tronson 2, Etaj 1 Camera 7.

Vom aborda elemente legate de leadership, de diferenţele şi asemănările dintre management şi leadership, de gradul în care acesta poate şi trebuie să acorde libertate de decizie membrilor echipei (leadership situaţional), de tipul de leader  reprezentat de fiecare participant şi de modul în care fiecare poate determina implicarea membrilor echipei în cadrul sarcinilor. De asemenea, vor fi abordate elemente legate de modul în care un leader asigură interacţiunea dintre propria echipa şi alte echipe.

Fiecare participant va fi pus in postura de a motiva grupul in situatii dificile exersand capacitatea de a-i inspira pe ceilalti.

TEMATICA:

Diferența dintre leadership şi management

LEADERSHIP : Înţelegerea conceptului de leadership; Analiza diverselor strategii decizionale; Dezvoltarea abilităților de conducere.

Tipuri de leaderi (formal, informal; autocrat, democrat laissez faire)

Profilul unui leader: portretul leader-ului: caracteristici, competenţe; tipurile de responsabilităţi ale leaderului; rolurile pe care le poate juca în cadrul organizaţiei.

Relaţiile leaderului: relaţia leader-organizaţie; leader-grup; leader-echipă; relaţia leadership - stiluri de conducere.

Procesul decizional: tipuri de decizii ale leaderului; implicarea organizaţiei în procesul decizional.

Surse de putere, Cum influentezi echipa? 

 

INTRODUCERE ÎN MANAGEMENT

Stabilirea obiectivelor și alocarea resurselor

Managementul performantei, Stabilire indicatori de performanta cheie KPI

Prioritiza activitati, Aaloca oamenilor potriviti pe sarcini, Gestiona relatiile de lucru

TRAINER

Marius Dontu

Acţionar majoritar şi Manager General al Schultz Consulting și Schultz Knowlwdge (Londra, UK), de profesie jurist, are experienţă în management de proiect, din 1991, pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Băncii Mondiale, Programul Naţiunile Unite pentru Dezvoltare, Programe guvernamentale.

A desfăşurat proiecte internaţionale cu parteneri din Germania, Finlanda, Danemarca, Franţa, Marea Britanie, Polonia.

A participat si coordonat programe de dezvoltare pentru leaderi in Romania.

In ultimii ani, a sustinut cursul de leadership pentru Scoala de Antrenori a Federatiei Romane de Fotbal pentru programele UEFA License PRO si UEFA Elite Youth A.

Marius Donţu a avut oportunitatea de a lucra, de-a lungul timpului, în echipe internaţionale, atât ca manager de proiect cât şi ca trainer format la școala americană.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.