Train the Trainers 10-12 si 17-19 iuine 2016

BUCURESTI - 2 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, HR, Cursuri

Live site

Schultz Consulting organizeaza în perioada 10-12 si 17-19 iunie la București, cursul de formator autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.
Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este interactiv, inovativ si practic, construit după o experienţă de 20 ani de training în ştiinţe comportamentale aplicate prin metoda experienţială, atât în România cât şi în Europa.
Cursul proiectează tehnici provenite din școala americană de training combinate cu tehnici europene.
Este un curs interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea să reflecteze la noi metode şi abordări în training. Acest curs oferă participanţilor un mediu de laborator în care pot lucra la propria dezvoltare personală și profesională.
Train the Trainers Schultz Consulting abordează învăţarea atât din perspective non-formale, cât şi din perspective vocaţionale, în concordanță cu competențele definite la nivel european.
Participantii vor aplica abordarea Game Based Learning (metoda învăţarii prin joc), o metodologie de instruire dezvoltată alături de partenerii noştri în cadrul proiectului GREAT (Game based Research in Education and Action Training).

Marius Dontu

Marius Dontu

Trainer: Marius Dontu

Marius Donţu are o experienţă de peste 22 ani în Training la nivel naţional şi internaţional. Este Trainer certificat in Romania si in Marea Britanie. Este E-tutore certificat in Portugalia si are experienta in construirea de cursuri blanded learning.

Manager General Schultz Consulting Romania,  și Schultz Knowledge Londra,  a livrat programe de training în Romania pentru: BCR, Generali, Lidl, Lafarge, Deloitte, Telekom, etc.

Marius Donțu a dezvoltat și livrat programe de training în Marea Britanie, Germania, Finlanda, Danemarca, Olanda, Belgia, Italia, Grecia, Franţa, Polonia, Portugalia, Republica Moldova.

Cursul se va desfasura la Sediul Schultz Consulting, Centru de Afaceri al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei,  B-dul Octavian Goga nr. 2, Tronson 2, Etaj 1, Camera 7, Sector 3, Bucuresti.

Cursul se adresează, trainerilor cu experienţă care doresc să obţină acreditarea ANC, instructorilor, profesorilor, trainerilor care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de formare.

Cursul este construit dupa standardul ocupatiei de formator cod COR 242401 si cuprinde următoarele module:

 Învăţarea la adulţi: Definiția învăţării, tipuri de învăţare, mediul de învăţare, analiza unei experienţe de învăţare, identificarea propriului stil de învăţare

 Metode şi tehnici de învăţare: Metode axate pe participant, metode axate pe formator, promovarea învăţării prin dinamica de grup, tehnici de prezentare în care folosim tehnologia pentru a pune în evidență mesajele cheie. Vor fi abordate următoarele metode interactive: brainstorming, studiu de caz, joc de rol, simulare, debate, puzzle, fishbowl, quiz, etc.

 Planificarea învăţării: Definirea obiectivelor formării, Proiectarea activităţilor de formare, Construirea situaţiilor de învăţare, Pregătirea suportului de curs şi a materialelor auxiliare, Analiza nevoilor de formare, Stabilirea profilului participantului, Pregătirea planului de învăţare, Redactarea ofertei de formare, Promovarea ofertei de formare, Structura programului de formare.  În cadrul sesiunii de realizare a conținuturilor se vor aborda tehnici de creare a unei paradigme, instrumente de proiectare a conținuturilor (mind maping, etc., utilizând software educațional gratuit).

 Realizarea activităţilor de formare: Informarea participanţilor privind activităţile de formare, Motivarea participanţilor la formare, Facilitarea activităţilor de învăţare, Rezolvarea conflictelor, Oferirea de feed-back participanţilor la formare, Adresarea întrebărilor pentru reflecţie, Includerea participanţilor în procesul de învăţare, Gestionarea controlului în învăţarea interactivă.

 Organizarea sesiunii de instruire: Organizarea activităţilor de formare, Organizarea spaţiului în care are loc formarea, Negocierea programului de formare, Constituirea unităţilor de lucru, Asigurarea facilităţilor suplimentare, Constituirea şi gestionarea echipelor de formatori.

 Evaluarea formării: Aplicarea probelor şi instrumentelor de evaluare, Metode de evaluare, Obiectivele evaluării, Evaluarea sesiunii de formare, Elaborarea portofoliului de evaluare, Evaluarea eficienţei programelor de formare, Revizuirea programelor de formare, Promovarea criteriilor şi sistemelor de asigurare a calităţii.

  La finalul cursului fiecare participant va avea oportunitatea de a planifica şi susţine o sesiune de training interactivă de 20 minute pentru colegii săi, după care va primi feed-back de la colegi referitor la impactul acestei sesiuni.

De asemenea, participantii vor primi feed-back constructiv din partea trainerului.

Această sesiune este foarte utilă pentru participant deoarece îi oferă o imagine a propriului stil de abordare a trainingului.  

 În urma absolvirii acestui curs veţi primi un certificat de formator recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Certificatul vă recunoaşte competenţele necesare practicării meseriei de formator - cod COR 242401.

Pretul cursului este de 2000 lei/participant.

Numar de participanti: 12

Inscrierile se fac prin trimiterea fisei de pe site-ul www.schultx.ro la adresa de e-mail office@schultz.ro.

Despre Schultz Consulting SRL

Schultz Consulting este o companie dinamică de consultanţă şi training în diferite domenii precum: dezvoltare instituţională,comunicare, lucru în echipă, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, mangementul timpului.