Securitas impreuna cu Eduard Irimia in liga profesionistilor

Locul desfasurarii: SarajevoIugoslavia

Organizator: Securitas & Eduard Irimia

Securitas impreuna cu Eduard Irimia, promotorul galelor internationale de Lokal Kombat au plecat miercuri catre Iugoslavia, unde va avea loc vineri - 29 octombrie, competitia de la Sarajevo.
In cadrul galei, se vor bate cei mai apreciati luptatori profesionisti ai momentului,Catalin Morosanu si Sebastian Ciobanu.

Pregatit ca intotdeauna, Irimia impreuna cu echipa sa din care nu au lipsit frumoasele fete care s-au antrenat pentru gala, vor pregati totul pentru ca evenimentul sa se desfasoare fara probleme.

De asemenea, Eduard Irirmia a tinut sa precizeze faptul ca „ suntem la nivelul profesionistilor in ceea ce priveste activitatea noastra si am decis sa alegem ca parteneri Securitas, care ne poate pune la dispozitie servicii de securitate la nivelul cerintelor noastre. Compania este dezvoltata la nivel mondial si dupa cum stiti deja, eu si echipa mea suntem prezenti la toate marile evenimente lokal kombat si avem nevoie de profesionisti ”

Gala lokal Kombat va putea fi urmarita vineri in direct pe sport.ro incepand cu ora 21:30 si live pe net www.sport.ro.


Ioana Marinescu
0743 057 046

Despre SC SECURITAS SERVICES SRL

Securitas este lider in domeniul securitatii private. Avem mai mult de 280.000 angajati in 45 de tari din America de Nord,Europa,America Latina,Orientul Mijlociu,Asia si Africa. Ne concentram in crearea solutiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecarui client, avand ca filozofie de business "experienta". Peste tot in lume de la micile magazine pana la aeroporturi, cei 280.000 angajati fac diferenta.

Participare: Intrare libera