Relansare site Vila Evergreen Predeal

Predeal - 1 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Noua versiune a site-ului de turism montan VilaEvergreen.ro, dezvoltat pe platforma KuBu Commerce si optimizare SEO eXtend Serv, acum cu posibilitati de rezervari online si trei camere web online.

Dezvoltat pe platforma KuBu Commerce - software de dezvoltare de site-uri si de magazine online dedicate vanzarii online de produse fizice si de distributie, rezervarilor hoteliere sau rezervarilor pentru anumite conferinte, print center online, call-tracking si customer relationship management si marketing integrat online-offline,  cu optimizare pentru motoarele de cautare in colaborare firma de servicii SEO si mentenanta SEO eXtend Serv,  site-ul vilei Evergreen se bucura de un desing aerisit si foarte bine structurat pentru ca turistii sa reuseasca sa accesese si sa se informeze cat mai rapid.

Cu target principal Cazare Predeal si in plan secundar vacante la munte pentru familiile cu copii, s-a relansat noua versiunea a site-ului www.vilaevergreen.ro cu noi informatii si facilitati oferite iubitorilor de turism la munte in Romania.

Situata in Predeal, la poalele muntilor, intr-un decor de poveste, Vila Evergreen, clasificata la patru stele, ofera servicii de cazare si masa avand ca dotari 12 camere, bar, restaurant, terasa pentru perioada verii si teren de sport pentru fotbal si volei.

Mai multe informatii privind meniu restaurant in sectiunea Restaurant Predeal.

Prospetimea aerului tare de munte, ambientul placut si serviciile ireprosabile fac din Vila Evergreen destinatia perfecta pentru petrecerea unor sejururi de neuitat.

Alaturi de intreaga dumneavoastra familie, dar si de animalele de companie va puteti bucura de camere dotate cu mobila moderna, cu televizor si telefon, acces la wireless, minibar, canapele extensibile si bai utilate conform celor mai inalte standarde.

Camerele sunt una mai diferita ca alta, acest lucru fiind un mare atuu pentru persoanele care isi doresc o varietate de optiuni.

Pentru familii, Vila Evergreen pune la dispozitie camere spatioase, cu canapele extensibile de doua persoane dar si cu loc pentru tarcul copilului sau pentru un pat pliant.

Planificarea vacantei si rezervarea camerelor nu a fost niciodata mai simpla deoarece Vila Evergreen va propune sistemul de rezervare online.

Mai multe informatii in sectiunea: Rezervari Predeal.

Rezervarea se face la nivel de camera acesta fiind un aspect esential deoarece fiecare camera are propriile sale dotari.

Clientul isi poate alege solutia optima pentru o vacanta perfecta, iar rezervarea se face in cateva minute in functie de disponibilitatea camerelor in perioada respectiva.

Pe site-ul vilei se gasesc imagini atat dinafara constructiei cat si din interior pentru ca persoana care doreste sa isi rezerve una sau mai multe camere sa aiba o imagine cat mai ampla a locului in care isi va petrece sejurul.

Pe site sunt in permanenta actualizate tarifele si ofertele speciale in functie de sezon.

Daca va doriti o vacanta de neuitat alegeti sa mergeti la Predeal.

De ce la Evergreen?

Pentru ca aici, dincolo de serviciile oferite la cele mai inalte standarde, veti intalni un personal care se defineste prin ospitalitate. Va veti simti ca acasa si veti ramane cu amintiri foarte placute la terminarea sejurului.

Despre SEO eXtend Serv www.seoextendserv.ro

Infiintata din anul 2010, societatea ofera servicii de promovare/optimizare in motoarele de cautare, alaturi de servicii de mentenanta, actionand ca serviciu extern al UnderClick.ro SRL.

Despre Kubu.ro

Solutie avansata pentru magazine online, retail si distributie cu 16 ani experienta internet si prezenta online.

Despre SEO Extend Serv SRL

Informatii rapide privind seviciile si tarifele pe pagina www.seoextendserv.ro.