Peste 250 de elevi si profesori la Shakespeare School in saptamana Scoala Altfel

BUCURESTI - 6 aprilie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School a oferit ateliere de limba engleza gratuite in cadrul proiectului Scoala Altfel ce s-a desfasurat in saptamana 2 si 6 aprilie.

Peste 250 de elevi si profesori la Shakespeare School in saptamana Scoala Altfel
 "Shakespeare School a ales sa joace un rol activ in experienta extracurriculara a elevilor bucuresteni. Initiativa acestui proiect a fost primita cu entuziasm de elevii si profesorii din Bucuresti, iar in saptamana 2-6 aprilie, am fost gazdele unor grupuri de elevi de la Scolile numarul 1, 11, 195, Colegiul National Mihai Viteazul, Gheorghe Sincai, Matei Basarab, etc." 

director Adriana Alionte

Elevii si profesorii care au luat parte la aceste activitati, au primit cerficate de participare, dar si carti in limba engleza oferite  in cadrul unei tombole organizate la finalul atelierelor.

Toate activitatile din cadrul programelor propuse s-au desfasurat in limba engleza si au fost organizate conform nivelului de cunoastere a limbii engleze si in functie de varsta elevilor (7-18 ani).

 

Shakespeare School a ales sa joace un rol activ in experienta extracurriculara a elevilor bucuresteni. Initiativa acestui proiect a fost primita cu entuziasm de elevii si profesorii din Bucuresti, iar in saptamana 2-6 aprilie, am fost gazdele unor grupuri de elevi de la Scolile numarul 1, 11, 195, Colegiul National Mihai Viteazul, Gheorghe Sincai, Matei Basarab, etc.” declara directorul Adriana Alionte.

 

Activitatile propuse de Shakespeare School:

 

-Club de conversatie cu profesor nativ English over a cup of tea (11-18 ani) - activitati de conversatie pe teme legate de cultura si civilizatie britanica

 

- Ateliere despre examenele internationale de limba engleza:

 

 „Succes with IELTS and Cambridge exams!" - familiarizarea cu formatul examenelor internationale Cambridge si IELTS.

„Excel in English Speaking” - strategii si tehnici necesare pregatirii probei de Speaking din cadrul examenelor Cambridge

 

Mai multe informatii despre evenimentele gratuite pe care le va organiza  Shakespeare School in urmatoarea perioada vor fi publicate pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.V