Petreceri de Craciun la Shakespeare School

BUCURESTI - 22 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare

In luna decembrie, centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School a transformat serbarile de Craciun intr-o perioada a portilor deschise, prilej de intalnire pentru cursanti, parinti si profesori. Activitatile din cadrul serbarilor s-au desfasurat in limba engleza si au fost coordonate de profesorii Shakespeare School.

Petreceri de Craciun la Shakespeare School
 „Perioada sarbatorilor de iarna este plina de bucurie la Shakespeare School, toti copiii il asteapta cuminti pe Mos Craciun, cu piesele de teatru invatate si cu colindele foarte bine stiute. Consideram ca serbarile de Craciun ii vor ajuta pe copii sa inteleaga mai bine semnificatia acestei sarbatori, traditia si simbolul cadourilor, dar vor contribui si la conturarea unor amintiri placute” 

Adriana Alionte

Programul serbarilor la Shakespeare School a cuprins piese de Craciun si colinde in limba engleza, secvente de film si jocuri interactive specifice acestei sarbatori. Petrecerile au durat o ora si jumatate, timp in care parintii au fost invitati sa participe si sa se bucure alaturi de copii.

 

Pe toata perioada desfasurarii serbarilor de Craciun, Editura Fischer International a fost prezenta in sediile Shakespeare School cu stand de carte in limba engleza. De asemenea, s-a organizat si o tombola, cu ocazia careia toti cumparatorii de carti au avut sansa sa castige unul dintre cele 60 de premii oferite de Fischer International.

 

Mai multe detalii despre activitatiile Shakespeare School se gasesc pe site-ul:www.shakespeare-school.rosau la numerele de telefon: 021.230.20.06/0755.132.228.

 

 

PERSOANA DE CONTACT:

Manuela Butnaru

Marketing Executive                                                            

Telefon: 021.230.20.06

Mobil: 0755.030.833

E-mail: marketing@shakespeare-school.ro;

Website: www.shakespeare-school.ro

Blog: http://blog.shakespeare-school.ro Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

 

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.V