Shakespeare School lanseaza campania „English - your way to success”

BUCURESTI - 23 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Turism

Shakespeare School lanseaza campania „English - your way to success” ce se va derula in perioada 28 aprilie- 1 iunie 2012. Proiectul se va desfasura sub forma unor ateliere gratuite despre examenele Cambridge si IELTS, scopul fiind acela de a incuraja tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza.

Shakespeare School lanseaza campania „English - your way to success”
 Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta obtinerii unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes. In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatului. Asadar, rezultatul va fi un certificat valoros in portofoliul educational si un examen mai putin la BAC 

Adriana Alionte

Atelierele vor fi sustinute de expertii Shakespeare School in pregatirea examenelor internationale de limba engleza, speakeri British Council, traineri Cambridge ESOL, traineri englezi de la Cambridge University Press si Oxford University Press.

In cadrul acestor ateliere gratuite, tinerii vor primi informatii valoroase despre formatul examenelor Cambridge si IELTS, despre anumite strategii si tehnici de abordare a acestor examene, dar si recomandari privind imbunatatirea cunostintelor de limba engleza prin activitati placute.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL si anual pregateste sute de candidati pentru examenele Cambridge si IELTS. In cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%. 

"Am initiat aceasta campanie deoarece ne dorim ca toti tinerii sa realizeze importanta obtinerii unui certificat international de limba engleza pentru o cariera de succes.  In plus, un astfel de certificat se echivaleaza cu proba de competenta lingvistica de limba engleza din cadrul Bacalaureatului. Asadar, rezultatul va fi un certificat valoros in portofoliul educational si un examen mai putin la BAC, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Perioada de desfasurare a campaniei „English - your way to success”: 28 aprilie- 1 iunie 2012.

Durata unui atelier de limba engleza: 1 ora si 30 de minute

Participarea este gratuita, iar inscrierea se realizeaza prin trimiterea unui e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro 

Calendarul acestor activitati gratuite este publicat pe site-ul oficial: www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.

Campania „English - your way to success”  este un proiect initiat de Shakespeare School. Alaturi se afla, Fischer International, centrul de carte straina si reprezentanta Cambridge ESOL in Romania.


 

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.V