Tabara de engleza la New York cu Shakespeare School

BUCURESTI - 12 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Turism

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la New York. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani si se desfasoara in campusul in campusul din Queens al Universitatii St John’s.

Tabara de engleza la New York cu Shakespeare School

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

·      Test de evaluare initiala la sosire, informatii si orientare ·      Cursuri de limba engleza: 30 de lectii de limba engleza  pe parcursul celor 2 saptamani, acreditate British Council,  in clase multinationale de maxim 15 studenti

·      Material didactic disponibil pe perioada cursului

·      Test de evaluare finala, raport de evaluare si certificat de    absolvire curs

·      Cazare in campusul din Queens al Universitatii St. John’s,  in camere duble sau triple grupate in  apartamente  de 3 sau 4 camere cu bucatarie si baie comuna

·      2 mese pe zi in cantina universitatii (mic-dejun si cina) ·      Program de activitati sportive si sociale in fiecare seara: movie night, disco, quiz, karaoke,

· ·      Programul Discover Manhattan cu vizite in Manhattan (Hudson River Cruise, Central Park, Soho & Greenwich Village, Museum of Metropolitan Art, Ripley’s Believe It or Not Museum, Smithsonian Museum, Ground Zero, Broadway, Times Square, Manhattan by Night & cina la Hard Rock Cafe sau Planet Hollywood, Macy’s Dept Store, Empire State Building etc)

·      Excursie de o zi intreaga (ex. Statue of Liberty & Ellis Island)

·      Abonament nelimitat la transportul in comun

·      Sansa de a explora cultura americana intr-un mediu de vorbitori native

·      Asigurare complexa de calatorie din Romania

·      Asistenta pentru obtinerea vizei turistice SUA Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti

Perioada: 28 iulie-11 august 2012 Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile) Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa! Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitatiwww.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

 

PERSOANA DE CONTACT:

Manuela Butnaru

Marketing Executive                                                                  

Telefon: 021.230.20.06

Mobil: 0755.030.833

E-mail: marketing@shakespeare-school.ro;

Website: www.shakespeare-school.ro

Blog: http://blog.shakespeare-school.ro Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Din septembrie 2006, Shakespere School a fost autorizat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizor de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani).

Din ianuarie 2009, centrul este membru plini al QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorita numarului mare de candidati pregatiti pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia, Shakespeare School a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor Shakespeare School a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 4-25 ani. Are trei sedii în Bucureşti, situate în sectorul 1 si 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1500 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 4 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.V