Un nou sediu Shakespeare School

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Social

Începând cu 1 septembrie 2011, centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School va deschide porţile celui de-al treilea sediu, într-o zonă selectă din sectorul 1 al Capitalei. Cursurile se vor desfăşura într-o vilă elegantă construită în stil interbelic ce se află între Piaţa Victoriei şi Calea Dorobanţilor, pe Str. Tokio, nr. 9, în vecinătatea Administraţiei Financiare a sectorului 1. Noua locaţie va putea găzdui circa 500 de noi copii şi tineri dornici să-şi perfecţioneze limba lui Shakespeare, cu vârste cuprinse între 4 şi 25 ani.

Un nou sediu Shakespeare School
 Dorim să mulţumim tuturor cursanţilor actuali pentru că ne-au recomandat mai departe şi ne-au ajutat să fim îndeajuns de mari încât să mai facem un pas important pentru activitatea noastră! Noi ne-am străduim ca prin profesionalism, dăruire şi entuziasm să îi stimulăm pe cursanţi să-şi folosească potenţialul şi resursele intelectuale la maximum. Sperăm să fie în continuare alături de noi şi îi aşteptăm cu drag şi pe cei noi pentru a învăţa limba engleză altfel! 

Adriana Alionte

„Dorim să mulţumim tuturor cursanţilor actuali pentru că ne-au recomandat mai departe şi ne-au ajutat să fim îndeajuns de mari încât să mai facem un pas important pentru activitatea noastră! Noi ne-am străduim ca prin profesionalism, dăruire şi entuziasm să îi stimulăm  pe cursanţi să-şi folosească potenţialul şi resursele intelectuale la maximum. Sperăm să fie în continuare alături de noi şi îi aşteptăm cu drag şi pe cei noi pentru a învăţa limba engleză altfel!” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Potrivit acesteia, pe parcursul celor nouă ani de activitate ai Shakespeare School, atât cursanţii cât şi părinţii au fost mulţumiţi de rezultatele bune şi pregătirea de care au beneficiat, ceea ce a dus la creşterea numărului de cursanţi în fiecare an şi în final la deschiderea celui de-al treilea sediu.  „Profesorii de la Shakespeare School reuşesc în mare măsură să facă din fiecare lecţie o experienţă nu numai plăcută, ci şi foarte eficientă.”, declară Andreea Badeu, elevă în clasa a opta la şcoala nr. 307 din Bucureşti. Rezultatele obţinute de cursanţi la examenele internaţionale Cambridge, Trinity, la examenele naţionale de admitere la clase intensive sau bilingve, la bacalaureat şi admitere la facultate confirmă succesul metodei de predare Shakespeare School.  

Noul sediu Shakespeare School Dorobanţi va avea săli de curs spaţioase şi elegante, ce vor fi dotate cu: televizor LCD, whiteboard, casetofon, DVD player. Mai mult, acestea vor beneficia de tehnologia de top a tablei interactive, care transformă tabla într-un imens ecran de computer şi deci fiecare lecţie într-o experienţă multimedia unică.   

Cei care doresc să îşi rezerve din timp un loc la sediul Shakespeare School Dorobanţi sunt invitaţi la o testare gratuită la sediile existente în sectorul 2: Ferdinand sau Moşilor. Tot aici se poate achita şi un avans de 50 RON pentru cursul adecvat, astfel încât la toamnă să beneficieze de un loc garantat. Programarea pentru testarea gratuită se poate face la adresa de e-mail: info@shakespeare-school.ro sau la numerele de telefon: 021.252.24.79/ 0755 132 228.

Despre Centrul cultural de limba engleza Shakespeare

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de învăţare a limbii engleze fondat în 2002 ce organizează cursuri de engleză pentru copii şi tineri între 5-25 ani. Are două sedii în Bucureşti, ambele situate în sectorul 2 cu o capacitate totală de aproximativ 1000 de cursanţi.
Printre serviciile furnizate se regăsesc:
- cursuri de engleză generală pentru copii (preşcolari între 5 şi 7 ani şi elevi clasele primare)
- cursuri pregătitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleză, testul IELTS pentru elevi de liceu şi studenţi
- club de conversaţie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
- consiliere educativă pentru admiterea la universităţi britanice prin programul Destination UK
- cursuri intensive de vara în Bucureşti, adresându-se celor între 5 şi 25 ani
- şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze, în locaţii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresându-se celor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 ani

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro