Preturi promotionale si cadouri la OneStop.ro

BUCURESTI - 19 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Oferta irezistibila de sarbatori la OneStop.ro – la achizitionarea unuia dintre cele doua sisteme full-options cu processor AMD Sempron 2600+ sau 3000+ si monitor LCD BenQ la un pret special se ofera cadou o camera web. In plus cadouri surpriza la orice comanda plasata.

Preturi promotionale si cadouri la OneStop.ro

Anul acesta Mos Craciun a venit mai devreme la magazinul online OneStop.ro si cu sacul plin de surprize. Acum puteti achizitiona sisteme full options la preturi promotionale. Sistemele includ procesoare AMD Sempron 2600+ sau 3000+, memorii de 512 RAM, hard diskuri Western Digital de 80 si 160 Gb, monitoare LCD BenQ 19’’.In plus, la achizitionarea unui astfel de sistem primiti cadou o camera web.
Pana pe 31 decembrie 2006 orice client primeste odata cu comanda un cadou marca Coca Cola.
Clientii ale caror comenzi depasesc 200 RON vor primi cadou si un ceas de perete marca OneStop.
Pentru a descoperi restul suprizelor accesati http://www.onestop.ro.
Echipa OneStop.ro va ureaza Sarbatori Fericite!

Despre SC ShopOnline SRL

OneStop.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor punand la dispozitia acestora un sistem flexibil de plata: atat online cu carduri bancare cat si offline cu plata ramburs, transfer bancar sau ordin de plata.
Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 200 RON (in Bucuresti) sau 500 RON (in afara Bucurestiului)

contact@onestop.ro
www.onestop.ro
contact@onestop.ro