Pe 7 ianuarie se lanseaza SmartFinancial.ro

Locul desfasurarii: -

Organizator: SmartFinancial.ro by SmartPress.ro

SC Smart Press SRL pregateste, pentru data de 7 ianuarie 2005, lansarea websiteului SmartFinancial.ro, un portal financiar inedit, un mijloc de informare completa pentru mediul de afaceri, dar si pentru persoanele fizice din clasa medie si business. Formatul este acela de ziar electronic cu numeroase functii suplimentare: curs valutar, forum, calendar avansat de evenimente, modul de introducere de comunicate de presa, modul de sondaje - SmartFinancial PollContest (un instrument avansat de marketing si sondare a pietei destinat companiilor de toate tipurile), informatii complete legate de dobânzile bancare, taxe si comisioane percepute de banci în unele operatiuni.

O sectiune inedita este cea a cataloagelor speciale - Banci, SSIF, Asigurari, Fonduri Investitii, în cadrul carora orice institutie ce se poate încadra într-una dintre categoriile mai sus mentionate poate fi inclusa cu prezentare, detalii servicii oferite, date de contact si alte informatii, în scop promotional si informativ pentru potentiali clienti. Astfel, SmartFinancial.ro invita toate societatile bancare, cele de asigurari (inclusiv brokeraj în asigurari), precum si cele de servicii de investitii financiare care nu au aflat înca de serviciile noastre sa contacteze SmartFinancial.ro pentru a primi mai multe informatii despre posibilitatea includerii gratuite în cataloagele de servicii specializate si în alte sectiuni ale SmartFinancial.ro.

SmartFinancial.ro se va lansa într-un concept deosebit: ziar electronic cu informatii majoritar din surse proprii, inclusiv reportaje speciale, analize, sondaje, interviuri, editoriale, pe langa stirile de tip clasic. Ca si institutie media independenta, SmartFinancial.ro va promova stilul original, evitand preluarea de informatii de tip copy-past din presa nationala. Categoriile principale de informatii sunt: Banci & Asigurari, Piata de Capital, Tehnologie - IT & C, Industrie & Retail, Piata imobiliara, Afaceri & Investitii, Mass - Media, Publicitate&Marketing, Resurse Umane, Turism & LifeStyle, Auto & Moto, Revista Presei Financiare.

In atentia tuturor companiilor de orice profil, a jurnalistilor din presa nationala si locala, dar si a utilizatorilor de orice alt tip, dornici de informatie de calitate - va invitam sa completati formularul online de contact de la www.smartpress.ro, pentru a va anunta cu ocazia lansarii www.SmartFinancial.ro din data de 7 ianuarie sau pentru a demara legatura cu noi.

Smart Press este o companie specializata în administrarea bazelor de date, cu aplicatii de promovare, monitorizare, marketing si servicii de agentie de presa. Prin SmartFinancial.ro, Smart Press intentioneaza sa înceapa o serie de proiecte de portaluri ce vor aborda segmente specializate ale pietei financiare din România, prin metode profesioniste si de multe ori inedite pentru categoria mijloacelor de informare electronice existente în prezent în ceea ce priveste domeniul economic.

Razvan Iancu
Marketing Manager
Smart Press SRL
www.smartpress.ro

Despre SC SMART PRESS SRL

Venchi a luat nastere in Torino in 1878, cand tanarul Silvano Venchi a deschis primul sau laborator de cofetarie. Venchi spune o poveste in care protagonist este gustul autentic italian. Calitatea, prospetimea, specializarea si cultura sunt valorile care au dat nastere retetelor unice, in care ingredientele naturale se transforma intr-o experienta a gustului. Venchi isi are sediul in Castelletto Stura (Cuneo) si este in prezent singurul laborator de fabricare a dulciurilor din Italia care a reusit sa-si pastreze traditia neschimbata de-a lungul timpului.

CartePremium.ro se dedica atat consumatorului de carte si cultura, cat si oricarei persoane ce doreste sa faca un cadou cuiva drag. Mai mult, CartePremium.ro promoveaza cartile profesionale, astfel incat targeteaza publicul activ, care citeste pentru a se perfectiona. Un segment important din vanzari este reprezentat de comenzile corporate: pentru companii, CartePremium.ro ofera cadouri potrivite atat pentru angajati, cat si pentru colaboratori, clienti, parteneri de afaceri.

Clientul poate selecta produsul dorit dintr-o varietate de carti si cadouri prezentate pe site, oferindu-i-se, totodata, posibilitatea de a selecta si modalitatile preferate de plata si de livrare. Pentru a incuraja comenzile direct pe website, pe baza de cont inregistrat si plata prin card bancar, CartePremium ofera livrare gratuita clientilor care aleg aceasta modalitate de plata. Pentru fidelizare, magazinul online propune un sistem de puncte-bonus: fiecare produs are un numar de puncte-bonus, iar acestea se acumuleaza, putand fi transformate oricand in reduceri la comenzile ulterioare.

Participare: Intrare libera