SmartFinancial.ro se lanseaza pe 7 ianuarie 2006

BUCURESTI - 19 decembrie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

SC Smart Press SRL pregateste, pentru data de 7 ianuarie 2006, lansarea websiteului SmartFinancial.ro, un portal financiar inedit, un mijloc de informare completa pentru mediul de afaceri, dar si pentru persoanele fizice din clasa medie si business. Formatul este acela de ziar electronic cu numeroase functii suplimentare: curs valutar, forum, calendar avansat de evenimente, modul de introducere de comunicate de presa, modul de sondaje - SmartFinancial PollContest (un instrument avansat de marketing si sondare a pietei destinat companiilor de toate tipurile), informatii complete legate de dobânzile bancare, taxe si comisioane percepute de banci în unele operatiuni.

O sectiune inedita este cea a cataloagelor speciale - Banci, SSIF, Asigurari, Fonduri Investitii, în cadrul carora orice institutie ce se poate încadra într-una dintre categoriile mai sus mentionate poate fi inclusa cu prezentare, detalii servicii oferite, date de contact si alte informatii, în scop promotional si informativ pentru potentiali clienti. Astfel, SmartFinancial.ro invita toate societatile bancare, cele de asigurari (inclusiv brokeraj în asigurari), precum si cele de servicii de investitii financiare care nu au aflat înca de serviciile noastre sa contacteze SmartFinancial.ro pentru a primi mai multe informatii despre posibilitatea includerii gratuite în cataloagele de servicii specializate si în alte sectiuni ale SmartFinancial.ro.

SmartFinancial.ro se va lansa într-un concept deosebit: ziar electronic cu informatii majoritar din surse proprii, inclusiv reportaje speciale, analize, sondaje, interviuri, editoriale, pe langa stirile de tip clasic. Ca si institutie media independenta, SmartFinancial.ro va promova stilul original, evitand preluarea de informatii de tip copy-past din presa nationala. Categoriile principale de informatii sunt: Banci & Asigurari, Piata de Capital, Tehnologie - IT & C, Industrie & Retail, Piata imobiliara, Afaceri & Investitii, Mass - Media, Publicitate&Marketing, Resurse Umane, Turism & LifeStyle, Auto & Moto, Revista Presei Financiare.

In atentia tuturor companiilor de orice profil, a jurnalistilor din presa nationala si locala, dar si a utilizatorilor de orice alt tip, dornici de informatie de calitate - va invitam sa completati formularul online de contact de la www.smartpress.ro, pentru a va anunta cu ocazia lansarii www.SmartFinancial.ro din data de 7 ianuarie sau pentru a demara legatura cu noi.

Despre SC Smart Press SRL

Smart Press este o companie specializată în administrarea bazelor de date, cu aplicaţii de promovare, monitorizare, marketing şi servicii de agenţie de presă. Prin SmartFinancial.ro, Smart Press intenţionează să înceapă o serie de proiecte de portaluri ce vor aborda segmente specializate ale pieţei financiare din România, prin metode profesioniste şi de multe ori inedite pentru categoria mijloacelor de informare electronice existente în prezent în ceea ce priveşte domeniul economic.
Razvan Iancu,
Marketing Manager
www.SmartPress.ro
marketing@smartpress.ro