“Tuning Show” Târgu-Mureş

Locul desfasurarii: Sala Polivalentă Târgu-MureşTârgu-Mureş

Organizator: LT Advertising şi Lamar Advertising

Iarna se numără maşinile tunate, la Târgu Mureş!

Deşi poate pentru mulţi pare o utopie, Tîrgu-Mureş va intra pe harta de interes a iubitorilor fenomenului auto. Şi aceasta pentreu că, la Târgu Mureş, luna decembrie va demara în forţa cu un eveniment inedit.

În zilele de 8-9 decembrie, Sala Polivalentă din oraş va găzdui prima ediţie a evenimentului Tuning Show, o expoziţie cu cele mai modificate maşini din România. Peste 30 de vehicule tunate, standuri cu produse, fete frumoase, mulţi cai putere, sunet şi lumini, toate pregătite pentru luna cadourilor. "Am vrut altceva, un alt tip de eveniment, ceva nou pe piaţa mureşeană de advertising, iar Tuning Show va fi cadoul nostru pentru mureşeni" au declarat organizatorii.

Vineri, 7 decembrie, invitaţii din ţară vor participa la o paradă a maşinilor tunate, paradă ce va colinda Tîrgu-Mureşul, în toate cartierele sale.

Pentru acest eveniment impresionant şi-au dat mâna două agenţii de advertising din Tîrgu-Mureş, LT Advertising şi Lamar Advertising, care împreună cu partenerii precum şi cu invitaţii din întreaga ţară vor face un dar mureşenilor la începutul lunii cadourilor: un Tuning Show de excepţie. Vor fi premiate maşinile cu cel mai frumos interior, exterior, cel mai tare sunet şi Best Car of The Show. Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc sâmbătă, 8 decembrie de la ora 11.

Aşadar, după 8-9 decembrie 2007, municipiul Tîrgu-Mureş intră în normalitate: va fi un punct de reper pentru toţi iubitorii fenomenului auto.

Partener Media: revista COX Tuning & Sound

Liana Todoran