Cele 3 detalii esentiale ale unei nunti perfecte !

BUCURESTI - 28 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Totul este important atunci cand vine vorba despre nunta. De la lista cu invitati , pana la localul ales si rochia de mireasa . Sunt multe lucruri la care trebuie sa te gandesti , insa 3 sunt cu adevarat esentiale pentru ca petrecerea de nunta sa ramana pentru totdeauna in amintirea rudelor si prietenilor.

dj nunta , lumini si efecte speciale

dj nunta , lumini si efecte speciale

  " Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatiile sistemelor tehnice folosite .Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor" 

SuperDJ

     Planificarea nuntii, cu toate pregatirile pentru ziua cea mare,reprezinta un factor generator de foarte mult stres. Zeci de restaurant vizitate, degustari de preparate, liste cu invitati si grija de a nu omite pe cineva, probe peste probe de rochii de mireasa si accesorii sunt doar cateva dintre elementele care cresc considerabil nivelul de nervozitate in preajma nuntii, dar si care te pot face sa omiti alte lucuri esentiale.

     Iata ce face cu adevarat petrecerea de nunta una de neuitat:

     Muzica

     Cum stii ca toata lumea se simte bine la nunta ta? Nu trebuie sa ii intrebi pe fiecare in parte. Ai sa realizezi ca petrecerea e una reusita cand vei vedea ca toti nuntasii sunt in picioare, peringul de dans. E cea mai buna dovada ca se distreaza de minune . Ei bine, pentru asta ai nevoie insa de un djnunta. Adica cineva cu un playlist bogat si care sa stie cum sa destinda atmosfera cu ajutorul muzicii.

     Un adevarat djpetrecere e cel care poate intui genul de muzica pe care majoritatea celor prezenti la nunta il admira si pe care se pot simti bine. De aceea, e important sa alegi cu atentie firma care se va ocupa de sonorizare la nunta. Cauta referinte de la cei care au mai lucrat cu echipa respectiva si vezi care sunt impresiile lor. Au si echipamentele profesionale necesare sau se asteapta ca acestea sa le fie puse la dispozitie de catre proprietarii localului ?Asta inseamna un mixer, boxe de inalta calitate, microfoane si o multime de alte accesorii care fac ca totul sa sune perfect.

     Luminile

     Echipa care se ocupa de sonorizari evenimente poate asigura de regula si lumina ambientala. SuperDJ are pachete care contin si lumini, asa incat poti avea parte de un adevarat show cu lumini orchestrat de un light operator. Ia in calcul si luminile arhitecturale. Acestea pot sublinia conturul localului, pot decora salonul de nunta, oferind o nota elegant si un ambient placut . Poti alege diverse nuante de culoare, in functie de preferintele tale . De asemenea, un follow spot va va face sa va simtiti ca niste adevarate vedete de cinema.

     Cauti cei mai buni entertainer pentru nunta ta? Apeleaza la SuperDj . Este o companie de Dj-i, entertainer si sunetisti specializati in petreceri private, cu peste 10 ani de experienta in domeniu . SuperDj detine aparatura performanta , de ultima generatie, care garanteaza reusita petrecerii de nunta.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).