Cinci lucruri de care sa tii cont pentru a alege DJ-ul perfect pentru nunta !

BUCURESTI - 16 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Alegerea muzicii pentru nunta este unul dintre elementele cheie pentru reusita evenimentului pentru ca de acest aspect depinde, in mare masura, cum se vor simti ceiprezenti. DJ nunta sau formatie? Este dilema pe care o au toti cei care se pregatesc sa se casatoreasca in viitorul apropiat. Si este bine sa stii de ce ar trebui sa tii cont cand faci alegerea.

dj nunta

Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatile sistemelor tehnice folosite , Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor

SuperDJ - DJ NUNTA

Atmosfera la o nunta este asigurata in mare parte de fondul muzical.Majoritatea viitorilor miri fac alegerea in functie de ceea ce au vazut pe la alte evenimente la care au participat si, in al doilea rand, in functie de buget. Sa angajezi o formatie poate fi foarte costisitor si cei mai multi aleg in cele din urma varianta DJ nunta. Dar cum faci alegerea perfecta? Iata cateva criterii de care este bine sa tii cont.

Invitatii la o nunta sunt din categorii de varsta diferite si vin din multe medii. Iar cand cauti un DJ petrecere trebuie sa te gandesti ca va avea de satisfacut toate gusturile celor prezenti. Varianta ideala este sa alegi un DJ  specializat pe nunti, care sa aiba flerul si experienta necesare pentru a reusi sa simta publicul, sa "citeasca" genurile de muzica la care acesta ar putea reactiona cel mai bine.

Un DJ de nunta trebuie sa stie sa se adapteze in functie de invitati si sa ofere muzici pentru toate gusturile. Evident, inainte de eveniment, mirii pot face o lista cu liniile generale in care ar dori sa se incadreze playlistul, insa orice DJ de petrecere trebuie sa stie sa ajusteze lucrurile din mers.

Aparatura DJ-ului trebuie sa fie de calitate. Si aici nu vorbim doar despre pupitrul de care dispune, ci si de echipamentul pentru sonorizarievenimente.  Nu trebuie sa fii inginer de sunet pentru a-ti da seama ca daca un DJ de nunta nu are dotarile necesare, evenimentul risca sa fie un esec tocmai din cauza atmosferei.

Profesionistii de la SuperDj iti pot asigura linistea si atmosfera romantic  si de basm pe care cu siguranta o visezi pentru nunta ta. Poti alege nu doar muzica, ci si o varietate de servicii precum lumini, aparate de fum greu cu gheata carbonica, efecte speciale care sa completeze un decor de vis. Totul pentru o petrecere cu adevarat speciala de care si mirii, si invitatii isi vor aminti cu drag.

Alegerea DJ-ului trebuie facuta si in functie de locul in care va avea loc evenimentul. Acustica unei gradini nu este aceeasi cu a unui spatiu inchis, iar echipamentul de sonorizare difera. Prin urmare, daca ai fost la o nunta in restaurant  la care DJ-ul a facut o treaba extraordinara, s-ar puteaca in aer liber sa nu sune la fel de bine sisaai parte de o dezamagire.

Chiar daca ai vazut DJ-uldorit la lucru si ti-a placut cum s-a "desfasurat", incearca sa afli si alte pareri despre el. Majoritatea pot fi gasiti pe internet si peretelele de socializare, unde poti gasi recenzii despre ei.

Pentru a putea beneficia de serviciile unui DJ de nunta profesionist este bine sa demarezi discutiile din timp, poate chiar cu un an inainte de eveniment. Discuta din start conditiile si detaliile contractului: pret total, avans, data evenimentului, durata programului, numarul de pause si durata acestora.

Distractia invitatilor trebuie sa fie pe primul plan pentru ca voi, mirii, sa aveti parte de o nunta dupa care sa ramaneti doar cu amintiri placute.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/cinci-lucruri-de-care-sa-tii-cont-pentru-a-alege-dj-ul-perfect-pentru-nunta