Cum afecteaza coranvirusul nuntile programate in acest an ?

BUCURESTI - 2 aprilie 2020

Comunicat tip General in #CSRcovid19

Traversam o perioada dificila, in care amenintarea Corona virusului pandeste la fiecare pas.Totusi, nu trebuiesa ne lasam coplesiti de teama, de tristete, ci trebuie sa privim inainte cu optimism. Ai un eveniment important pe care nu il mai poti tine? Nici o problema! Reprogrameaza-l si mergi mai departe ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!

coronavirus nunta

coronavirus nunta

   Starea de urgenta instituita de autoritati, cu toate consecintele sale, de la inchiderea restaurantelor, a locurilor publice, pana la inchiderea granitelor si interzicerea adunarilor mai mari de trei persoane, a provocat o stare de neliniste in randul tuturor. O multime de evenimente precum spectacole, concerte, conferinte, festivaluri si targuri au fost anulate sau reprogramate.

   Multe persoane s-au grabit sa isi anuleze evenimentele programate anul acesta, insa decizia nu este una inteleapta cata vreme starea de urgenta poate fi ridicata in cateva saptamani  si totul sa se indrepte.

   Daca si tu aveai programat un botez sau poate chiar nunta si te vezi in situatia de a-ti amana toate planurile, nu desnadajdui. La urma urmei este doar o situatie temporara. Lucrurile isi vor reintra curand in normal, poate chiar mai repede decat ti-ai fi imaginat. Poti sa iti suni invitatii ori sa le trimiti scrisori in plic prin care sa ii anunti ca e posibil ca petrecerea de nunta sa se decaleze. Pastreaza permanent contactul cu ei prin mijloacele de socializare disponibile si tine-i la curent cu cele mai noi informatii.

   Daca ai antamat deja serviciile unui djnunta, e bine sa iei legatura cu el si sa stabilesti noile conditii. Informaeaza-l asupra deciziei de a amana marele eveniment si vezi care ar fi datele la care este disponibil anul viitor, spre exemplu.

   La fel procedeaza si cu localul la care stabilisesi deja ca va avea loc evenimentul. Incearca sa gasesti impreuna cu proprietarii acestuia o alta data disponibila. Nu uita nici de firma de sonorizari evenimente care urma sa se ocupa de entertainment. Cu siguranta vei gasi intelegere.Este o perioada dificila, dar care ne face totodata mai receptivi  si mai deschisi la solutii.Gandeste-te ca stresul nu te ajuta la nimic si ca intodeauna exista o rezolvare la orice problema.

   Daca nunta era stabilita pentru anul viitor, nu opri planificarea! Din contra, profita de tot acest timp in care suntem nevoiti sa stam in casa si cauta un local de petrecere. Poti face tururi virtuale ale restaurantelor, ballroom-urilor pe care altfel ai fi mers sa le vizitezi personal. Iti poti face o idée si doar vizualizand galeriile foto si video-urile panoramic si chiar poti discuta  telefonic cu proprietarii  acestora pentru a afla cateva informatii.

   Suntem favorizati de faptul ca in prezent aproape totul se poate rezolva online.Chiar si un djpetrecere il poti contracta prin email sau accesand site-ul acestuia.Asadar, profita de relaxarea de care avem parte in aceasta perioada si pune la punct toate detaliile evenimentului cel mare din viata ta. Va veni si vremea sa iti multumesti pentru aceasta atitudine inteleapta.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).