Nuntile in aer liber, o solutie pentru distantarea sociala

BUCURESTI - 30 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in #CSRcovid19

Pandemia COVID-19 a dat peste cap viata planetei. Nu mai exista spectacole, concerte, nu se mai merge in cluburi sau la restaurant, nu se mai organizeaz aevenimente. Sezonul de nunti 2020 pare sa fie compromise, pentru ca nimeni nu vrea sa faca nunta doar cu 8 persoane. Odata cu relaxarea masurilor restrictive menite sa previna raspandirea noului coronavirus, este de asteptat, insa, sa se dea liber si la nunti in aceasta vara; cu conditia sa se respecte o serie de reguli de siguranta a participantilor

Nunti in aer liber

Nunti in aer liber

 Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatile sistemelor tehnice folosite , Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor 

Super DJ

    E greu sa iti imaginezi o nunta la care scaunele la mese sa fie ocupate unul da, unul ba, precum la scoala sau la birouri. E si mai greu sa iti imaginezi un astfel de eveniment intr-un spatiu inchis in care oamenii incearca sa stea in grupuri mici, de 3 persoane, si la distanta. Prin urmare, nuntile in aer liber par a fi solutia ideala pentru distantarea sociala, o regula care nu pare sa dispara curand din vietile noastre.

    Nuntile in aer liber nu mai sunt chiar neobisnuite in Romania, tot mai multe cupluri alegand sa organizeze receptiile in gradini de vara sau pe terase generoase in sezonul cald. Cu sau fara restrictii, in aer liber riscul de raspandire a coronavirusului este mai scazut, iar oamenilor le va fi mai usor sa socializeze pastrand o distanta de siguranta.

    Avantajul suprem al unei nunti in aer liber este ca, spre deosebire de salile de evenimente sau de restaurante, natura te scuteste partial de grija decorului. Unii aleg nunti la malul marii, altii in peisaje montane, altii pe marginea unui lac sau chiar in padure. In asemenea conditii poti avea o nunta de poveste, chiar daca nu vei avea atat de multi invitati cum visai cand ai inceput sa te gandesti la ziua cea mare.

    Ce trebuie sa stii cand organizezi o nunta in aer liber

  Cand organizezi o nunta in aer liber nu doar peisajul conteaza. Trebuie sa ti cont si de alte detalii importante, pe langa cele specific unui spatiu "traditional".

    Starea vremii este cea mai mare necunoscuta. O ploaie poate da peste cap tot evenimentul daca nu ai la indemana solutii de avarie precum o prelate care sa poata acoperi mesele sau un cort pentru a muta distractia in interior, la nevoie . Disconfortul creat de o seara mai racoroasa decat ai prevazut poate fi combatut cu tunuri de caldura care sa inconjoare spatiul destinat evenimentului.

    Acustica unui spaĊ£iu deschis este cu totul diferita de cea a unei sali, astfel ca este bine sa apelezi la un specialist in sonorizarievenimente organizate in aer liber. De asemnea, ainevoie de o instalatie de lumininunta care sa se preteze la un spatiudeschispentru a nuexistarisc de incidentesi care saasigure o atmosferafeerica, de poveste.

    Doamnele care vor dori sa asorteze la tinutele elegante pantofi cu toc inalt si subtire ar putea avea oarece probleme cu mersul pe gazon sau pe pietris . Salvarea vine de podele false din vinil sau placaj, acoperite eventual cu o mocheta verde, sau de la protectiile pentru tocuri asezate in locuri strategice, cu un indicator care sa le indemne pe invitate sa se serveasca.

    Apropo de indicatoare, nu uitati de cele care sa ghideze invitatii catre toalete sau catre spatiile pentru activitati de interes, cum ar fi cele de joaca, leagane, photo booth sau cocktail bar.

    Cum alegimuzicapent ru o nunta in aer liber

    Gasiti un DJ nunta care sa aiba experienta cu evenimentele in aer liber si echipamentul necesar pentru a intretine o atmosfera de neuitat. Acustica unei sali de evenimente este complet diferita de cea a unui spatiu deschis. De aceea, un DJ care ti s-a parut fabulos la nunta unor prieteni ar putea sa nu fie la fel de bun si la nunta in aer liber. Prin urmare, ideal este sa te asiguri ca ai referinte corecte despre DJ-ul ales sau chiar sa ilvezi in actiune. Discutati din start conditiile angajamentului si, foarte important, verificati impreunal ocul de desfasurare a evenimentului pentru a sti daca aveti nevoie de elemente speciale pentru configurarea spatiului.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).