TAXBACK.COM dezvolta noi oportunitati pentru tinerii clujeni

Cluj-Napoca - 17 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

CLUJ-NAPOCA - 19.07.2008 - Compania TAXBACK.COM are placerea de a va invita la cocktail-ul organizat cu prilejul inaugurarii noului sediu. Evenimentul va avea loc in data de 19 iunie 2008, la orele 17.00 la noul sediu, pe strada Republicii, numarul 24. Datorita succeselor obtinute pe piata romaneasca, compania irlandeza doreste sa extinda activitatea biroului local din Cluj-Napoca, oferind astfel noi oportunitati de cariera tinerilor clujeni.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate serviciile Taxback.com, dezvoltarea sediului local in 5 ani de prezenta pe piata romaneasca, oportunitatile de cariera si specializare profesionala oferite la nivel local, precum si activitatile desfasurate in scopuri caritabile.
Fiind o companie care acorda o importanta sporita conceptului de responsabilitate sociala, anul acesta am sponsorizat Campionatul de tenis de masa a persoanelor cu dizabilitati din municipiul Cluj-Napoca, precum si ajutorarea a 30 de familii afectate de inundatii.

Prezentarea va fi oferita de catre Aoife Twohig, PR Manager al TAXBACK.COM Irlanda, si va fi urmata de un cocktail, la care sunt invitati partenerii si colaboratorii companiei.

Despre SC TAXBACK ROMANIA SRL

TAXBACK.COM este o companie multinationala cu sediul central in Dublin si 18 birouri locale in toata lumea, lider mondial in domeniul serviciilor financiare. De la infiintarea sa in anul 1996, TAXBACK.COM ofera consultanta financiara persoanelor fizice si juridice in rambursarea impozitelor platite in afara tarii de rezidenta, dezvotandu-si in permanenta portofoliul de servicii oferite. Clientii nostri beneficiaza asistenta specializata in rambursarea taxelor platite, precum si de servicii gratuite de consultanta si audit.

Persoana de contact:
Lucian Ionescu
e- mail: lionescu@taxback.com

lionescu@taxback.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-taxback-romania-srl/taxback-com-dezvolta-noi-oportunitati-pentru-tinerii-clujeni