Semnarea contractului de finanţare pentru MODERNIZAREA SI COMPLETAREA PARCULUI DE UTILAJE PENTRU LUCRARI DE CONSTRUCTII

BUCURESTI - 16 iulie 2009

Comunicat tip General in Constructii

SC TERRA GAZ CONSTRUCT SRL şi Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de afaceri, prin Directia pentru gestionarea fondurilor comunitare pentru IMM in calitate de Organism Intermediar,in numele si pentru Ministerul Economiei in calitate de AM POS CCE au semnat în 12.06.2009 contractul de finanţare pentru un proiect în valoare totală de 2.189.600 lei, care se estimează că va avea ca rezultat 'MODERNIZAREA SI COMPLETAREA PARCULUI DE UTILAJE PENTRU LUCRARI DE CONSTRUCTII AL SC TERRA GAZ CONSTRUCT SRL'.
Proiectul, care primeşte finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Sectorial: Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) 2007-2013, Axa prioritară: 1 – Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul de intervenţie D1.1- Investiţii productive si pregătirea pentru competiţia de piaţa, a intreprinderilor,in special a IMM.
Operaţiunea: Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile,
Proiectul va fi implementat în perioada 12.06.2009 – 12.08.2009, in Bucureşti, Str. Ion Mihalache,nr.3, Otopeni - Ilfov
Valoarea totală este de 2.189.600 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 920.000 lei.

Despre SC TERRA GAZ CONSTRUCT SRL

Profilul SC TERRA GAZ CONSTRUCT SRL : constructii civile si industriale
Adresa : str. Saradei, nr.12, sector 1, Bucuresti
Tel. 031.71.71.711