Curs de MANAGEMENT DE PROIECT Certificat si Autorizat in numai 3 zile, la doar 750 RON!

BUCURESTI - 14 august 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari

Un curs rapid pentru a deprinde cunostiintele necesare la finalizarea unui proiect eficient!

Profilul Cursantului

Cursul management de proiect va poate schimba viata catre o cariera care este foarte cautata in prezent. Acest curs se adreseaza tuturor celor care doresc o cariera in managementul proiectului, dar tuturor managerilor, angajatilor implicati in managementului unui proiect. Fie ca reprezinti o companie sau vrei sa iti imbunatatesti cunostiintele personale in acest domeniu, cursul nostru te va ajuta sa deprinzi abilitati importante in activitate de management de proiect. Astfel, invata o serie de lucruri necesare in managementul proiectului de la planificarea pana la organizarea pentru realizarea unui proiect de success.

Descrierea Cursului

Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si care, ulterior va va inlesni aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor pentru ca la sfarsitul acestui curs, Dvs sa puteti aplica efectiv teoria oferita pe parcursul cursului.

Urmand acest curs veti beneficia de vasta experienta a lectorilor nostri in scrierea proiectelor, dar si in evaluarea acestora, Dvs putand sa aflati care sunt aspectele urmarite de evaluatori in acordarea punctajelor, sporindu-va astfel sansele de a obtine finantare in cadrul uneia dintre sursele de finantare active in Romania, la momentul actual.

Tematica cursului:

Stabilirea scopului si a obiectivelor proiectuluiStabilirea specificatiilor proiectuluiStabilirea criteriilor de succes ale proiectuluiStabilirea activitatilor specifice proiectului si esalonarea lor in timpEstimarea si asigurarea resurselor necesare realizarii proiectuluiEstimarea si bugetarea costurilorEstimarea si asigurarea resurselor;Gestionarea si controlul utilizarii resurselor;Planificare si controlul achizitiilor si contractelor;Managementul contractelor;Managementul financiar al proiectului;Identificarea, documentarea, prioritizarea , cuantificarea riscurilor;Urmarirea si controlul riscurilor;Selectarea si managementul echipei de proiect;Stabilirea unui sistem de comunicare dedicat proiectuluiStabilirea nivelului de calitate pentru activitati si rezultateManagementul implementarii

Perioada cursului :

Cursul va avea loc in zilele de 21, 22 si 29 August.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi intre orele 9 -17.

Pret:

750 RON la care se adauga taxa de examinare (70 RON - nu se aplica TVA) pentru obtinerea certificatului ANC - fost CNFPA .

Pentru clientii Top Quality Management si abonatii newsletter se aplica o reducere de 10% din valoarea cursului.

Locatie:

Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

*Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 20 participanti) Potentialii cursantii vor completa Formularul de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", urmand ulterior sa fie trimis catre organizatori prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro.

Nota importanta:

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost CNFPA). Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: cursmanagercnfpamanagementproiectautorizat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-de-management-de-proiect-certificat-si-autorizat-in-numai-3-zile-la-doar-750-ron