Total Mag … tehnic online magazin, sau Hormann KG - online

BUCURESTI - 25 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

– Societatile Comerciale Tot Al Ambient si Hormann Romania au semnat contractul de distributie - care prevede asigurarea serviciilor de transport, distributie si montaj a produselor Hormann KG - cel mai mare producator din Europa in domeniu.

Total Mag … tehnic online magazin, sau Hormann KG - online

Principalele produse sunt: usi de garaj, usi de interior, usi rezistente la foc, usi de securitate si sisteme de actionare manuala sau automata.

Tot Al Ambient si-a propus in anul 2008 sa largeasca gama de produse si servicii dedicate clientilor sai astfel incat sa ofere toate pozitile din tablourile de tamplarie ale constructiilor moderne, inclusiv elementele considerate speciale cum sunt produsele Hormann KG.
Ce este special la acest contract? “ posibilitatea clientului de a comanda online produsele Hormann prin magazinul online Total Mag .”

Despre Grupul Hormann KG:
Noile granite ale Europei si piata globala sunt cerinte la care Hormann se adapteaza printr-o dezvoltare treptata si adecvata. Intreprinderea are in total peste 5.500 de angajati. Cifra totala de afaceri este de 1 mld. Euro. O retea extinsa de peste 50 de filiale proprii si o multime de reprezentante comerciale din peste 30 de tari garanteaza clientilor drumuri foarte scurte.
Pentru detalii Hormann KG: http://www.hormann.ro/ro/ro/Despre SC TOT AL AMBIENT SRL

Despre Tot Al Ambient SRL:
Tot Al Ambient este prezenta de 14 ani pe piata romaneasca a elementelor de inchidere in constructii: Usi, ferestre si pereti Cortina din aluminiu si PVC. – Firma lucreza cu sisteme de renume international: Schuco, Metra, Wymar, Alumil s.a.
Pentru detalii Tot Al Ambient: http://www.totalambient.eu
Total Mag - magazinul online produse Hormann KG: http://www.total-magazin.eu
Adresa: Olt-Slatina -Constructorului Nr.3
Telefon: 0249437426
Fax: 0249439442
Mobil: 0749281549
vanzari@total-magazin.eu