BUCHET E, ARANJAMENTE si FLORI LA GHIVECI pentru 1-8 MARTIE

BUCURESTI - 14 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Intrebare: se face primavara cu o floare? Raspuns: cu o floare nu se face niciodata primavara, insa un buchet finut, un aranjament floral elegant sau niste flori de sezon la ghiveci ar schimba in mod sigur situatia.

BUCHET E, ARANJAMENTE si FLORI LA GHIVECI pentru 1-8 MARTIE

Cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie, Unda Mai va propune FLORI ambalate divers, de la BULBI de narcise, zambile sau lalele pana la flori taiate livrate sub forma de BUCHETE sau ARANJAMENTE - ideale pentru colaboratoarele firmei Dvs. si/sau pentru doamnele si domnisoarele din echipa Dvs. dornice intotdeauna sa primeasca o astfel de surpriza placuta.

Ghivecelele cu narcise, zambile, lalele sau primule inflorite – flori delicate, parfumate
asezate in cosulete, galetuse de tabla sau vase din ceramica vor inveseli orice birou sau pervaz.

Freziilor, bobocilor de lalele sau de lisyanthus le va sta bine in vaze sau vase decorative din sticla transparenta ori ceramica cu motive de primavara. Nu uitam nici trandafirii sau orhideele, florile elegantei prin excelenta.

Trebuie sa va mai spunem ca livram florile gratuit la sediul Dvs. in Bucuresti.

Iar daca aveti nevoie de ajutor sa organizati un pranz sau seara dedicate zilei femeii, dati-ne de stire: doamnele se vor aseza pe scaune de printese, vor sta de vorba printre munti de flori si vor primi surprize din jumatate de ora in jumatate de ora...

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri in luna martie, de Paste si de Craciun, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.

UNDA MAI
Pasiune pentru frumos

UNDA MAI SRL
B-dul Ferdinand I nr. 126, Bucuresti
office@undamai.com