BUCHETE PENTRU MIRESE COCHETE

BUCURESTI - 20 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Farmaceutic

Atunci cand doriti un buchet… altfel, creativ, insolit, care va reprezinta, puteti conta pe Unda Mai . In atelierul nostru de design floral conturam cu pasiune buchetul pe care vi l-ati imaginat.

Buchete nunta Unda Mai - creative, elegante, romantice, atipice sau clasice

Si traim alaturi de Dvs. bucuria de a crea piesa de rezistenta a nuntii Dvs. din punct de vedere floral. Suntem oameni obisnuiti carora le place sa faca lucruri "neobisnuite" oferindu-va servicii complete de organizare evenimente .

La capitolul flori de nunta , optiunile sunt generoase si imaginatia nu are margini. Fie ca optati pentru un buchet clasic sau unul nonconformist, veti gasi amprenta Unda Mai in fiecare creatie pe care o realizam: va veti bucura de o cromatica de efect, o forma inedita a buchetului si de imbinarea unor flori proaspete, atent alese cu accente de material vegetal decorativ si accesorii variate ce dau tusa finala.

Ca si cromatica, puteti alege: degradeuri romantice; mixuri de culori; culori tari, in contrast cu rochia, pentru impact vizual puternic; un buchet ton pe ton - alb sau crem, caracteristic unei mirese clasice; sau un buchet preponderent uni – verde, de pilda, cu singura cupa de efect, daca vreti sa spargeti tiparele.

Daca ati stabilit deja data nuntii, va invitam la un schimb de idei pentru realizarea celor mai frumoase si cochete buchete de nunta.

Mai multe detalii desprea realizarea buchetelor de mireasa si fotografii puteti gasi pe site-ul nostru: http://www.undamai.com/servicii/organizare-evenimente/nunti/buchete-nunta/

Despre UNDA MAI SRL

Unda Mai organizeaza evenimente personale si corporate, se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de 1-8 martie, Paste, Craciun, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral. Din 2004.
Unda Mai inseamna “pasiune pentru frumos”. Pentru ca "frumosul este tot atat de necesar ca si utilul".

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-unda-mai-srl/buchete-pentru-mirese-cochete