Cadouri si cosuri TRADITIONALE pentru un CRACIUN ca odinioara!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Tehnologie, Farmaceutic, Energie

Live site

Ziua buna!

Intr-o lume a vitezei si a productiei in masa, Unda Mai sustine mestesugarii si producatorii romani, pledand pentru reintoarcerea la vechile traditii, la lucrurile simple si frumoase, cand oamenii erau mai buni, stiau a darui, erau ospitalieri, mergeau sa colinde si aveau timp pentru ei si cei din jur.

Intrati in atmosfera calda si senina a Craciunului de odinioara cu ajutorul cadourilor traditionale si handmade - cadouri create cu suflet. Ideale daca optati sa oferiti in acest sezon cadouri romanesti sau daca aveti parteneri de peste hotare.

Cadouri si cosuri TRADITIONALE pentru un CRACIUN ca odinioara!
 CADOURILE CORPORATE Unda Mai - diferentiaza si creaza o impresie aparte

Unda Mai

Cu o experienta de 10 ani pe piata cosurilor cadou, Unda Mai realizeaza CADOURI CORPORATE - pentru partenerii Dvs. de afaceri si/sau echipa Dvs., ajuntandu-va sa va diferentiati si sa creati o impresie aparte.

Asadar, asezati-va „la gura sobei”, caci incepem a depana cateva file de poveste pentru acest Craciun:

Un CONTINUT ORIGINAL: obiecte sculptate in lemn –  linguri, furculite, farfurii, castroane, solnite; ceramica din diverse zone ale tarii; albume de arta, cu imagini reprezentative Romania; ghiduri de mancaruri si vinuri romanesti; colinde; turta dulce artizanala; siropuri din flori si fructe; vin si palinca; miere de faneata, gemuri, dulceturi, peltea si sosuri cu fructe; coronite din brad natuaral sau din nuci, ghinda, batoane de scortisoara si citrice uscate; braduti naturali.

SUPORTURI CADOURI TEMATICE alese pe spranceana: tavite de lemn sculptate manual, personalizabile prin gravura cu logo/urari de sezon, casute inzapezite realizate manual, saniute din rachita, cutii din lemn cu design personalizabil  - imagine/logo/urari de sezon; cosuri rachita; saci si sacose din panza/iuta, personalizabile cu logo/urari Craciun.

Cadourile noastre traditionale sunt intregite cu DECORATIUNI realizate manual: ornamente de brad impletite manual din material vegetal, globuri de sticla pictate manual, clopotei din ceramica, braduti crosetati manual. O colectie pregatita cu drag, pentru sarbatori de iarna mai frumoase!

Solicitati ofertele Craciun 2014!

Va stam cu placere la dispozitie pentru orice detalii sau pentru realizarea unei oferte personalizate.

6 ARGUMENTE ce ne recomanda:

Realizam CAMPANII CADOURI/COSURI CADOU din 2004

Redefinim cu fiecare colectie de cadouri CONCEPTUL de COS CADOU

RETETA NOASTRA: o imbinare de originalitate, pasiune, simt estetic, atentie pentru detalii si flexibilitate

Un BUN RAPORT calitate-estetica-pret

SOLUTII PERSONALIZATE de CADOURI

LIVRARI individuale prin curier propriu in Bucuresti si prin Fan Curier in tara

Cream pentru Dvs., partenerii si echipa Dvs. un CRACIUN MINUNAT, MEMORABIL cu ajutorul colectiilor de CADOURI & COSURI CADOU:

traditionale

bio

clasice

gourmet