COSURI CU BUNATATI – ULTIMA SUTA DE METRI!

BUCURESTI - 15 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Saniute inzapezite, saci cu blanita croiti special pentru cadourile Dvs., cosuri din rachita clasice si cutii cu motive de iarna, umplute cu bunatati pentru toate gusturile si frumos ambalate, sunt propunerile noastre pentru cadourile corporate de Craciun. Pentru cei care nu au luat inca o decizie in acest sens, Unda Mai le da o mana de ajutor pe ultima suta de metri.

COSURI CU BUNATATI  –  ULTIMA SUTA DE METRI!

La sfarsit de an se cuvine sa oferim partenerilor cadouri utile si placute ochiului, care sa le faca o reala placere. Va propunem astfel cosuri cadou sub diverse forme, saculeti cu blanita si cutii festive cu continut variat, pornind de la cozonaci traditionali, vin, turta dulce si ciocolata bio si pana la sampanie fina, caviar de ciocolata, trabucuri si seturi de ceai din portelan.

Cosurile noastre cadou pot fi, bineinteles, personalizate in functie de preferintele si bugetul Dvs.

Si pentru ca atunci cand vine vorba de cadouri, efectul trebuie sa fie deplin, Unda Mai foloseste decoratiuni de sezon felurite si ambaleaza cu arta fecare cadou.

Lasati-va patrunsi de spiritul Craciunului, daruiti frumos si creati surprize placute!

Despre UNDA MAI SRL


Unda Mai se ocupa cu pasiune de campaniile Dvs. de cadouri de Craciun, 1/8 martie si Paste, organizeaza evenimente corporate si personale, realizeaza proiecte decoratiuni si design floral.


Unda Mai
Pasiune pentru frumos
Si ajutorul Mosului incepand din 2004

UNDA MAI SRL
B-dul Ferdinand I nr. 126, sector 2, Bucuresti
0745 103 811, 0721 557 955, 0747 766 884

office@undamai.com