Recomandate: 3 firme de servicii funerare din Bucuresti

BUCURESTI - 24 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Esti in cautare unei firme de servicii funerare din Bucuresti sau Ilfov ? Iti recomandam 3 site-uri care ofera servicii funerare complete.

Servicii Funerare

Servicii Funerare

 3 firme de servicii funerare in Bucuresti si Ilfov 

Funerare Dorobantu

De ce e bine sa vorbim despre moarte?

A vorbi despre moarte poate fi dificil pentru ca multi oameni evita de multe ori acest subiect. Dar, sa vorbesti despre sentimentele tale poate fi benefic pentru toti cei din jurul tau, mai ales atunci cand suferi de o boala incurabila, cum este cancerul.

Pentru servicii funerare profesioniste accesati funerare-rainbow-dorobantu.ro, ofera servicii in Bucuresti si Ilfov

Cand trebuie sa vorbim cu cineva despre moartea lui, cei mai multi dintre noi suntem ingrijorati ca nu vom sti ce sa spunem. Deci, iata cateva sugestii care va pot ajuta sa faceti fata unei astfel de conversatii.

Inceputul conversatiei
Pentru a incepe o conversatie, puteti spune ceva de genul "Stiu ca e greu, dar poate ca ar fi mai bine si ne-ar ajuta sa vorbim despre ce simtim si despre ce ne rezerva viitorul." Persoana suferinda trebuie sa stie ca si dumneavoastra sunteti trist. Daca vorbiti deschis despre aceste sentimente veti putea face fata mai bine trairilor pe care le aveti.

Incurajati persoana suferinda sa vorbeasca
Puteti sa incurajati acea persoana discutand mai mult despre ce sentimente are:
- Cum te simti?
- E greu pentru tine?
- Cred ca traiesti o groaza de sentimente in acest moment.
- Ce te ingrijoreaza cel mai tare?
- Iti este teama tot timpul sau pur si simplu uneori?
- Vrei sa vorbim despre ceva anume?
- Noaptea esti mai ingrijorat?
- Exista un lucru care te poate face sa te simti mai bine?

Lucruri de evitat
Incercati sa nu oferiti sfaturi - ceea ce dumneavoastra vi se poate parea de ajutor, ar putea sa nu fie valabil pentru o persoana care sufera si asteapta sa moara.

Incercati sa evitati expresiile de genul "Stiu exact ce vrei sa spui" sau "am simtit si eu acest lucru la un moment dat".

De asemenea daca persoane bolnava nu doreste sa discute despre acest lucru, evitati sa cereti detalii despre cum ar dori sa-i organizati funeraliile (http://www.funerariinonstop.ro/)

Cand este prea greu sa vorbim despre moarte si funeralii?
Exista persoane pentru care poate fi greu sa discute despre moarte si despre ceea ce simt in apropierea ei. Unora le este greu sa vorbeasca cu cei apropiati (parinti, frati, copii) dar pot vorbi cu cineva din afara cercului de prieteni si in afara familiei. Medicul, asistenta sau pur si simplu un ingrijitor ar putea sa fie de ajutor. Consilierea profesionala poate fi de ajutor de asemenea atunci cand unele persoane trec prin aceasta perioada foarte dificila.

Raspunsuri in fata mortii

Preocupari emotionale si spirituale la sfarsitul vietii

De ce mi se intampla mie sau persoanei iubite acest lucru?
Aceasta este de departe cea mai frecventa intrebare pe care o au persoanele care se confrunta cu moartea. Si nu este o simpla intrebare, ci o expresie emotionala vitala.

Poate fi o expresie de soc si furie. Si nu exista un raspuns teologic sau medical tipic. Expertii spun ca majoritatea pacientilor nu vor sa vorbeasca despre sentimentele care ii incearca. Vor sa-si exprime durerea, socul si tristetea. Scopul ar trebui sa fie exprimarea acestor emotii.

Ce urmeaza?
La sfarsitul vietii oamenii nu sunt in general in cautarea unor noi raspunsuri legate de ce se intampla dupa ce murim. In schimb, ei se gandesc la viata pe care au avut-o si ce experiente au trait in trecut. In general cei care sunt pe moarte vor sa-si spuna povestea vietii lor - dar si a bolii.

Daca stiti ca o persoana iubita se afla pe patul de moarte, i-ati spus tot ceea ce doreati? Este important sa va impacati cu ea in cazul in care ati avut anumite divergentie in ultima perioada. Este bine ca cel ce moare sa mearga in pace.

Chiar daca o persoana draga este pe patul de moarte si nu este constienta, nu inseamna ca nu va aude. Chiar daca nu obtineti niciun raspuns, nu e prea tarziu sa spuneti "Imi pare rau"si "Te iubesc".

Probleme de familie
Fiecare se confrunta cu moartea unei persoane dragi intr-un mod diferit. Unii membri ai familiei vor accepta mai usor o astfel de veste in timp ce pentru altii lucrul acesta va fi mai dificil. In unele familii ies la suprafata noi probleme atunci cand moartea se apropie de o persoana din interior. O persoana din exterior poate fi potrivita pentru a rezolva astfel de conflicte.

Pe masura ce moartea se apropie, oamenii sunt de obicei din ce in ce mai ingrijorati cu privire la ceea ce urmeaza. Dar o echipa de ingrijitori paliativi, inclusiv medici si asistente medicale va pot ajuta sa va pregatiti pentru etapele mortii si pentru moarte. Aceste etape pot fi diferite in functie de tipul de boala, dar si de alti factori.

Pe masura ce sistemele organismului devin din ce in ce mai slabite in ultimele luni dinaintea mortii, persoanele bolnave tind sa devina din ce in ce mai putin active si sa inceapa sa priveasca in interiorul lor. Multi incep sa se retraga din lumea din jurul lor si se pregatesc pentru moarte.

De asemenea, devin din ce in ce mai interesati de produsele alimentare. Acest lucru poate parea ciudat, dar vine o vreme cand organismul nostru este pur si simplu incapabil sa digere mancarea.

Doriti sa planificati in avans o ceremonie funerara? Pentru servicii funerare la cele mai avantajoase preturi va rugam sa accesati http://www.funerare-ieftine.ro/