Hoteluri Bucuresti - Rezervari online pentru cazare in Bucuresti

BUCURESTI - 10 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Turism, Internet

Hotel-Bucuresti.com este un sistem de rezervari hoteliere online infiintat in anul 2009, specializat pe piata hoteliera bucuresteana.
Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri un mod cat mai facil de a efectua rezervari la hotelurile din Bucuresti si de a oferi cele mai mici tarife de pe piata.

Datorita  volumului  mare de  rezervari  am obtinut pentru clientii  nostri cele  mai mici tarife  pentru cazare.

Daca nu  stiti unde  sa va  cazati, puteti  solicita  cateva  recomandari din partea  membrilor  echipei. Cu siguranta  veti gasi solutia  potrivita  pentru dumneavoastra. Fiecare solicitare de rezervare hoteliera este finalizata fie pe loc, in cazul rezervarilor telefonice, fie in maxim 1  ora, in cazul rezervarilor online. De asemenea , incercam  sa  fim cat mai flexibili in efectuarea  rezervarilor si sa  indeplinim cerintele  fiecarui  client.

Tarifele noastre incep  de  la  35 euro/camera  la  hotel Hello Bucuresti.  De asemenea, veti gasi cu siguranta oferte speciale pentru toate categoriile de hoteluri in Bucuresti. 

Rezervarile la  hoteluri Bucuresti se transmit la adresa de email : rezervari@hotel-bucuresti.comsau la numarul de  telefon : 0771.269.684.