3 ani garantie pentru telefoanele Dual SIM Allview

Brasov - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

Visual Fan, compania brasoveana detinatoare a brandului Allview, ofera garantie extinsa, 3 ani, pentru modele de telefoane M2i Chroma, T1 Vision, E1 Tickle si restul modelelor care vor fi lansate pana la sfarsitul anului.

3 ani garantie pentru telefoanele Dual SIM Allview

Telefoanele dual SIM Allview, prezente pe piata romaneasca inca din primavara anului 2008, se bucura de aprecierea clientilor datorita tehnologiei Dual SIM, datorita functiilor incorporate si serviciilor atasate.

Fiabilitatea sporita a telefoanelor a determinat compania Visual Fan sa ofere garantie extinsa.

Terminalele Allview sunt create special pentru utilizatorul roman. Meniul si manualul de utilizare sunt furnizate in limba romana, iar de pe site-ul allview.ro pot fi descarcate gratuit aplicatii compatibile cu fiecare model de telefon si setarile pentru internet. Serviciul Suport Clienti ofera asistenta telefonic si prin email.

Telefoanele Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate Germanos, Fonomat, Euro GSM, Proton, din reteua Selgros Cash&Carry, de la retaileri si magazine online.

Prin extinderea garantiei, Allview ridica standardul serviciilor oferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-visual-fan-srl/3-ani-garantie-pentru-telefoanele-dual-sim-allview