A.R.T.I.S.A.N. Day - Targ produse handmade si vintage

Locul desfasurarii: Curtea Veche

Organizator: Artisan Nature

A.R.T.I.S.A.N. Day - Targ produse handmade si vintage

Artisan Nature si Palatul Sutu va invita, Duminica 10 Mai 2009, intre orele 10.00- 21.00, sa admirati creeatii vintage si hand made, pe langa fumoasa colectie de carti si cd-uri a celor de la Jurnalul National, in cadrul Palatului Voievodal Curtea Veche cu ocazia Zilei Caselor Memoriale ale Muzeului Municipiului Bucuresti. Cu aceasta ocazie vizitarea Muzeului este gratuita.

Poate va intrebati ce inseamna "haine vintage". In mare, aceste obiecte de imbracaminte pentru a fi numite vintage trebuie sa apartina unor timpuri trecute, diferitelor decade ale secolelor XVIII, XIX sau XX.
Nu este neaparat necesar ca tot ce se vinde sub termenul de vintage sa fie "haute couture" sau sa apartina unor designeri celebri dar de regula aceste haine apartin unor firme sau croitori buni si reprezinta ori piese atipice perioadei in care au fost produse ori reprezentative acelei perioade. Poate veti fi surprinsi sa aflati ca multi colectionari folosesc termenii de "vintage din anii '70" (70's vintage), sau "vintage din anii '80" (80's vintage). Un specialist in acest domeniu extrem de strict v-ar spune insa ca orice tinuta produsa in ultimii 15 ani ar trebui descrisa ca si contemporana.

Corina Anuta - TeL 0731.897.949

Despre SC WATER MADE SRL

Petrecere anii 20- Club/Bar Deja Fu Blevardul Ferdinand nr 53-55
Taxa 20 lei/persoana(o bautura inclusa).

Participare: Intrare libera