Au inceput inscrierile la prima editie a targului Viitoare Mireasa

BUCURESTI - 11 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

ViitoareMireasa.ro si StyleAndTheCity.ro va invita sa participati la primul targ online dedicat viitoarelor mirese, in perioada 14-28 septembrie 2012. Acest targ se adreseaza viitoarelor mirese care sunt in febra pregatirilor de nunta sau care doresc sa sa pregateasca din timp pentru aceasta zi unica din viata lor. Participantii la targ vor expune produse pentru mirese: de la imbracaminte si incaltaminte pana la genti, accesorii si toate cele necesare pentru a avea o nunta de vis!

Targul Viitoare Mireasa

Targul Viitoare Mireasa

Targul Viitoare Mireasa se va desfasura in perioada 14-28 septembrie 2012 

Targul Viitoare Mireasa se va desfasura in perioada 14-28 septembrie 2012, la parterul mall-ului online cu 5 etaje Shops-And-The-City.ro, participantii avand la dispozitie un numar de 29 de spatii.

Multe dintre viitoarele mirese se informeaza pe internet, inainte de a decide ce rochie de mireasa, ce pantofi sau ce accesorii vor purta la nunta. Din acest motiv, prima editie a targului online Viitoare Mireasa isi propune sa puna fata in fata viitoarele mirese si miri cu furnizorii de produse si servicii destinate unui asemenea eveniment.

La acest targ, se pot admira colectiile toamna iarna 2012 destinate unui asemenea eveniment, se pot vedea ofertele speciale pregatite de catre expozanti si toata lumea se poate bucura de reducerile oferite.

Beneficii pentru expozantii la targul Viitoare Mireasa

Targul este organizat de catre agentia de marketing SC WEB CONNECT SRL impreuna cu SC GOOD MORNING MEDIA SRL. Evenimentul beneficiaza de o intensa campanie de promovare pre-eveniment si post-eveniment, astfel incat se estimeaza o afluenta mare de vizitatori pe intreaga perioada de desfasurare a targului. Expozantii vor beneficia atat de o expunere online marita a magazinului/site-ului propriu si a produselor promovate, cat si de castigarea de noi clienti.

Fiecare expozant va putea alege unul dintre cele 29 de spatii puse la dispozitie la parterul mall-ului online www.shops-and-the-city.ro, unde isi va putea prezenta produsele si serviciile oferite, precum si ofertele speciale si discounturile oferite in timpul expozitiei. De asemenea, prin prezenta ca si expozant in cadrul targului, viitoarele mirese pot afla mai multe despre respectivul furnizor astfel incat acestea vor avea o imagine completa despre acesta si despre produsele sale.

Un alt avantaj major pentru furnizor este cel legat de costurile foarte scazute. Accesul in cadrul acestui targ se face la un cost de cel putin 10 ori mai mic decat accesul la un targ traditional. Astfel, participarea la acest targ poate fi extrem de atractiva pentru furnizori. 

Castiga 200 de euro prin participarea la targul Viitoare Mireasa

In perioada 14-28 septembrie 2012, toti expozantii beneficiaza si de o OFERTA SPECIALA de marketing si promovare pe site-urile ViitoareMireasa.ro si StyleAndTheCity.ro.

Cei interesati sa participe ca si expozanti in cadrul targului Viitoare Mireasa sunt rugati sa contacteze persoana de contact Alina Mircea, numar de telefon 0784.24.77.00, e-mail alina.mircea@viitoaremireasa.ro

Despre mall online cu 5 etaje SHOPS-AND-THE-CITY.RO

Shops-and-the-city.ro este un mall online cu 5 etaje, aflat la doar un click distanta de tine, ce isi propune sa duca experienta shoppingului online la un nou nivel. Aici te asteapta o gama extrem de larga de produse pentru intreaga familie: de la haine pentru copii si imbracaminte pentru femei si barbati, pana la incaltaminte pentru copii, botine online, cizme online, accesorii, dar si multe altele! Mergi la www.shops-and-the-city.ro pentru a face shopping rapid si fara stres!

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie full service de marketing online.