Nu rata Vinerea Neagra a reducerilor in magazinul online La Femme!

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Vinerea Neagra este cea mai importanta zi din an dedicata iubitorilor de promotii, ce ne aduce oferte speciale si reduceri substantiale pe care pur si simplu nu le poti refuza. Tu vrei sa iti innoiesti garderoba pentru sezonul rece in aceasta zi? Atunci nu rata reducerile absolut irezistibile pe care ti le-a pregatit La Femme la noua colectie de imbracaminte pentru Toamna Iarna 2012/2013!

Reduceri de Vinerea Neagra la La Femme

Reduceri de Vinerea Neagra la noua colectie de Toamna Iarna La Femme

Vinerea Neagra este o zi asteptata de toata lumea, dar mai ales de fashionistele pasionate de moda si tinte in tendinte. Acum este momentul perfect de a-ti innoi garderoba cu piese cheie la cele mai bune preturi!

Cu siguranta si tu vrei sa adaugi la colectia ta de tinute imbracaminte chic, asa ca www.lafemme.ro ti-a pregatit 25% REDUCERE la noua colectie de Toamna Iarna 2012/2013. Reducerea se aplica la produsele selectionate, in limita stocului disponibil si este valabila de pe 23 Noiembrie 2012, ora 08.00 AM, pana pe 24 Noiembrie 2012, ora 08.00 AM.

Poti alege dintre zecile de rochii elegante si casual, fuste chic, camasi si bluze pentru toate gusturile, paltoane clasice si moderne, veste de blana la moda si multe alte piese vestimentare din colectia La Femme, modelele favorite la preturi ultra avantajoase!

Magazinele La Femme iti aduc si o promotie irezistibila de week-end

Nu ai timp de Vinerea Neagra sa iti achizitionezi tot ceea ce iti doresti? Atunci La Femme te invita la sesiuni de shopping prelungit! Magazinele La Femme din intreaga tara te asteapta cu o super promotie de week-end la colectia de imbracaminte: 50% REDUCERE la al doilea produs achizitionat!

Promotia este valabila pana pe 15 Decembrie 2012, nu poate fi cumulata cu alte promotii existente si nu se aplica la accesorii. Nu rata aceasta oferta si cumparaturile de week-end vor fi cu adevarat profitabile pentru bugetul tau!

Profita si tu de reducerile de Vinerea Neagra oferite de magazinul online La Femme!

Despre La Femme

La Femme este un brand romanesc fidel modei frantuzesti. Prezent pe piata de 15 ani, La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic - trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. In prezent exista opt magazine La Femme – cinci in Bucuresti (Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20, Piata Rossetti), doua in Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City, Calea Bucuresti nr. 1) si unul in Constanta (Centrul Comercial TOM). Nu rata nici colectia online de Toamna Iarna 2012/2013 disponibila pe www.lafemme.ro!

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie full service de marketing online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-web-connect-srl/nu-rata-vinerea-neagra-a-reducerilor-in-magazinul-online-la-femme