Evenimentul tau la Restaurant Wellness Cuisine

BUCURESTI - 10 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Live site

Restaurant Wellness Cuisine te invita intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii, unde poti savura preparate create cu atentie de catre maestrii nostri bucatari, pregatite cu ingrediente proaspete, pline de savoare.

Aranjament nunta!

Aranjament nunta!

 Wellness Cuisine,ingredientul evenimentelor perfecte din viata ta 

Marian Iamandi-General Manager

 
Eleganta, servicii de top, meniuri selecte, certificat de calitate!


Datorita experientei si profesionalismului de care da dovada echipa Wellness Cuisine, va garantam reusita celor mai importante evenimente din viata Dumneavoastra.
Va punem la dipozitie salonul Wellness Prime cu o capacitate de 130 locuri, spatiu generos de dans, terasa, camera pentru miri si o parcare proprie supravegheata, de 40 locuri.
  In cadrul restaurantului Wellness Cuisine puteti organiza simpozioane, petreceri corporate, petreceri private, intalniri de afaceri . Pentru petreceri corporate cu un numar de invitati de minim 60 persoane recomandam organizarea unui bufet suedez.
  De asemenea Restaurant Wellness Cuisine va pune la dispozitie sala de conferinte “Wellness Conference” ,dotata cu sistem de sonorizare full surrounding, proiector Epson X 14, TV tuner, conexiune WiFi. “Wellness Conference” este locul ideal pentru intalnirile de afaceri, prezentari, training, workshop-uri, sedinte, seminarii, videoconferinte si evenimente private. Suprafata salii este de 100mp, dispune de garderoba, sofa lounge si minibufet. Capacitatea este de 25 persoane pentru aranjament board room si 40 persoane pentru aranjament teatru si cocktail.